€ 3.800,00

μεταχειρισμενα Προβολή σε διεθνή ηλεκτρονικά μέσα

provoli se diethni ilektronika mesa
Προβολή σε διεθνή ηλεκτρονικά μέσα
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

Η εταιρία που συνεργαζόμαστε αναφορικά με την συγκεκριμένη παροχή ξεκίνησε το 2004, αλλάζοντας το τοπίο της βιομηχανίας διανομής τύπου, προσφέροντας οικονομικά προσιτή και αποτελεσματική διαφήμιση σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, και όχι μόνο.

Η εταιρία μας βοηθά τους πελάτες της να διαδίδουν τα δελτία τύπου τους σε ηλεκτρονικά μέσα, έντυπα μέσα ενημέρωσης, δημοσιογράφους και bloggers ενώ παράλληλα καθιστούν το δελτίο τύπου τους διαθέσιμο για παραλαβή από τις μηχανές αναζήτησης το λεγόμενο SEO.

Σήμερα η εταιρία μας έχει μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 50.000 μέλη και έχει διανείμει σχεδόν μισό εκατομμύριο δελτία τύπου.

Η εταιρία μας δεσμεύεται να παρέχει μόνο υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Δεν θα διανείμουμε ειδησεογραφικά δελτία τύπου που θεωρούμε ακατάλληλα για δημοσίευση μέσω της υπηρεσίας μας. Τέτοιες ιστορίες περιλαμβάνουν την προώθηση της βίας, της παράνομης δραστηριότητας,του μίσους, του ρατσισμού, της πορνογραφίας ή των εκδόσεων που γράφονται με σκοπό την πρόκληση βλάβης ή ζημίας σε τρίτους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo πακέτο υπηρεσιών της εταιρείας μας :

Η παρουσίαση της εταιρίας σας αποστέλλεται σε 4500+ ιστότοπους, βάσεις δεδομένων και διαδικτυακές υπηρεσίες της PR Newswire, συμπεριλαμβανομένων των Yahoo Finance, CNN Money, MarketWatch και Newsday. Ορισμένοι από αυτούς τους προορισμούς εμφανίζουν ειδήσεις πλήρους κειμένου των μελών, ενώ άλλοι λαμβάνουν κυκλοφορίες που πρέπει να εξεταστούν για χρήση.

Η παρουσίαση της εταιρίας σας αποστέλλεται στο Associated Press (περιλαμβάνει USA Today, New York Times, Wall Street Journal και AP Newsroom.

H παρουσίαση της εταιρίας σας μπορεί να εμφανιστεί στις μηχανές αναζήτησης Google, Bing & Yahoo

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Αγόρασε με ασφάλεια

Η Vendora δεσμεύει την πληρωμή και απελευθερώνει το ποσό στον πωλητή μετά την έγκρισή σου.

Η πρώτη σου συναλλαγή έχει 0% προμήθεια, δοκίμασέ το
Οι χρήστες είδαν επίσης