€ 80,00

μεταχειρισμενα LegXercise Pro μηχάνημα παθητικής γυμναστικής ποδιών

LegXercise Pro michanima pathitikis gimnastikis podion
LegXercise Pro μηχάνημα παθητικής γυμναστικής ποδιών
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλείται το εικονιζόμενο μηχάνημα παθητικής γυμναστικής και χαλάρωσης των κάτω άκρων LegXercise Pro.
Χρησιμοποιήθηκε μόνο 2-3 φορές και στη συνέχεια μπήκε στο κουτί του. Μιλάμε, δηλαδή, για ένα σχεδόν καινούριο μηχάνημα.

Ιδανικό για αντίδοτο στην καθιστική ζωή, την ορθοστασία και την κακή κυκλοφορία του αίματος.
Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία του, μετακινεί τα πόδια εμπρός και πίσω πάνω σε μια κοίλη πλατφόρμα, δημιουργώντας συνεχή κίνηση και κάμψη των δυο ενώσεων , γονάτων και αστραγάλων. Ο τέλειος συνδυασμός για την τόνωση της υγιούς κυκλοφορίας.
Το Legxercise Pro είναι ο φυσικός τρόπος που καταπραΰνει τον πόνο, ξεκουράζει τα κουρασμένα πόδια, μειώνει το πρήξιμο στα πόδια, τους αστραγάλους και τα πέλματα και τονώνει την υγιή κυκλοφορία.
Σχεδιασμένο στις ΗΠΑ, είναι εύκολο, ασφαλές και ανώδυνο για οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε ηλικία και οποιασδήποτε κατάστασης υγείας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Το συνδέετε, τοποθετείτε τα πόδια σας, επιλέγετε την ταχύτητα από το τηλεχειριστήριο που διαθέτει και απλά κάθεστε και χαλαρώνετε ενώ διαβάζετε, βλέπετε τηλεόραση ή εργάζεστε στον υπολογιστή.
Διαθέτει οθόνη με μετρητή βημάτων για να παρακολουθείτε αυτό που έχετε πετύχει. Ισχυρό κινητήρα που παράγει βήματα άνω των 2,5 χλμ/ώρα.

Στέλνεται παντού με ΕΛΤΑ courier αντικαταβολή με συν 20€ έξοδα αποστολής.
Η παράδοση μπορεί να γίνει με συνάντηση και κατόπιν συνεννοήσεως και επάνω στον οδικό άξονα Έδεσσας-δυτικής Θεσσαλονίκης (Σταυρούπολη) και για οποιοδήποτε σημείο που θα βόλευε.

Οι χρήστες είδαν επίσης