Ο πωλητής έχει απενεργοποιήσει αυτήν την αγγελία προσωρινά.

€ 170,00

μεταχειρισμενα ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Πτυσσόμενο ποδήλατο γυμναστικής Geemax Ρύθμιση μαγνητικής αντίστασης Ζώνη αντίστασης και ρυθμιζόμενη πλάτη Μαγνητικό ποδήλατο εσωτερικο

Κατάσταση
Καινούργιο

ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Πτυσσόμενα ποδήλατα γυμναστικής Geemax Ρύθμιση μαγνητικής αντίστασης Ζώνη αντίστασης και ρυθμιζόμενη πλάτη Μαγνητικό ποδήλατο εσωτερικό
Τα δυνατά σημεία:
【Βασική τεχνολογία Μαγνητικό σύστημα πέδησης με πολύ ακριβή έλεγχο φορτίου και τεχνολογία c, αυλακωτός ιμάντας χωρίς συντήρηση, για εξασφάλιση άνεσης και αντοχής., Μάζα αδράνειας περίπου 5 kg που εξασφαλίζει τέλεια κεντρική θέση και δυναμική υψηλή κίνηση
【ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ】Η μεγάλη, εύχρηστη οθόνη LCD είναι εύκολο να ελεγχθεί και διαθέτει σύστημα αρίθμησης, εύκολο στην προσαρμογή κάθε στοιχείου. Η οθόνη LCD εμφανίζει SCAN, χρόνο, ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες, χιλιομέτρησή, παλμό.
【10 ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ】Το ποδήλατο γυμναστικής μπορεί να προσομοιώσει το περιβάλλον οδήγησης επίπεδου δρόμου, βουνού και μεγάλης κλίσης για να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικής σωματικής διάπλασης και διαφορετικών αθλητικών σταδίων. 1-3 επίπεδα άσκησης καρδιάς και πνευμόνων, κατάλληλο για ζέσταμα ή άτομα με κακή σωματική διάπλαση. 4-6 επίπεδα μέτριας αντίστασης στην καύση λίπους για βοήθεια, κατάλληλα για άτομα με φυσική κατάσταση. 7-10 επίπεδα μυών ενδυνάμωσης υψηλής αντίστασης, κατάλληλα για άτομα με καλύτερη σωματική δύναμη.
【Ήσυχο και ασφαλές Το ποδήλατο γυμναστικής χρησιμοποιεί εσωτερικό μαγνητικό σφόνδυλο ελέγχου, ο οποίος είναι πιο ανθεκτικός και βουβός. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα ποδήλατα γυμναστικής, η αντίσταση ελέγχεται από τον μαγνητικό τροχό ελέγχου, ώστε η άρθρωση να μην τραυματίζεται.
【Μέτρηση καρδιακών παλμών Παρακολουθήστε τον καρδιακό σας ρυθμό σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε έγκαιρα τις κινήσεις σας ανάλογα με τον καρδιακό σας ρυθμό για να σας παρέχετε υγιή άσκηση.
【Ρυθμιζόμενη και δερμάτινη σέλα ποδηλάτου PU】Μαξιλάρι καθίσματος ποδηλάτου με διάτρητο αφρό μνήμης υψηλής πυκνότητας για άνεση, ρυθμιζόμενο και γρήγορο στέγνωμα.
Εύκολη ρύθμιση του καθίσματος πάνω-κάτω ανάλογα με το δικό σας ύψος και βάρος. (7 επίπεδα σε ύψος)
【Εύκολη αποθήκευση πείρος ασφάλισης σάς επιτρέπει να διπλώνετε εύκολα τον πάγκο και να τον αποθηκεύετε μετά την προπόνηση. Αυτή η σανίδα μπορεί επίσης να μεταφερθεί οπουδήποτε θέλετε, χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της.
【Εύκολο στη συναρμολόγηση Ακολουθήστε τις οδηγίες και χρειάζεστε λιγότερο από 5 λεπτά για να συναρμολογήσετε το μηχάνημα κοιλιακών, εύκολο να διπλώσετε το μηχάνημα όταν δεν χρησιμοποιείται.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ :115 Χ 40 Χ 22 CM
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: 21 Kg

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης