€ 25,00

Ανά ώρα

μεταχειρισμενα Traditional Tai yoga

Traditional Tai yoga
Traditional Tai yoga
Traditional Tai yoga
Traditional Tai yoga
Περιγραφή

Ιστορία
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΉ τεχνική, από τα βάθη των αιώνων, δημιουργημένη από έναν λαό που η μάλαξη υπήρξε εθνική παράδοση, καθώς ήταν ο μοναδικός τρόπος να έρθει ένας άνθρωπος λίγο κοντύτερα στον άλλον, χωρίς να κατακρίνεται απ' την κουλτούρα του για μη σεβασμό!
Τι κάνει
Δουλεύει όλο το σώμα αλλά και τους αυτοματισμούς μας. Οφέλη σε όλο το φάσμα των αναγκών ενός σώματος: μύες, σκελετός, αρθρώσεις, αναπνοή. Δουλειά με τους μεσημβρινούς (ενεργειακές γραμμές ή shen sibs) του σώματος, σε συνδυασμό με διατάσεις. Πολύ αποτελεσματικό για κάθε τύπο σώματος: αθλητές και ανθρώπους του καναπέ.
Τεχνικές λεπτομέρειες
Γίνεται με ρούχα στο πάτωμα καθώς θέλουμε να μην γλιστράνε τα χέρια (δουλεύουν με σημειακές πιέσεις και όχι κίνηση χεριών) και γιατί στο πάτωμα είναι πιο ίσιο το σώμα μας, λόγο ιδιοτήτων θέσης. Η συνεδρία διαρκεί 2 ώρες συνολικά, αλλά υπάρχει η δυνατότητα και της 1 ή 1 και 30 ώρας, δοσμένη με αγάπη, από έμπειρη θεραπεύτρια, αμοιβή 45€, 35 και 25 αντίστοιχα, συζητήσιμη. ώρες επικοινωνίας 10:00-22:00. τρόπος επικοινωνίας t*******@g****.com.

Οι χρήστες είδαν επίσης