€ 150,00

μεταχειρισμενα Γραφειο-βιβλιοθηκη

grafio-vivliothiki
Γραφειο-βιβλιοθηκη
Γραφειο-βιβλιοθηκη
Γραφειο-βιβλιοθηκη
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Περιγραφή

Σετ επίπλων γραφείου με την ποιότητα του ξύλου NEOSET, σε ανοιχτό χρώμα φυσικού ξύλου (ανοιχτό μπεζ) και το ενδιάμεσο σημείο τους λευκό, σε άριστη κατάσταση, κατάλληλο για φοιτητικό ή μαθητικό δωμάτιο, σε καλές τιμές :
Γραφείο- βιβλιοθήκη με στήλη δεξιά και μηχανισμό ανοίγματος του γραφείου, που δημιουργεί γωνία στο γραφείο έως 90ο με μεταλλικό πόδι. Μήκος γραφείου 1,50 cm ( το βάθος εξαρτάται απο το άνοιγμα της γωνίας που κάνει το γραφείο) και ύψος στήλης (το μεγαλύτερο ύψος) 157cm (στη μία φωτογραφία φαίνεται πώς ανοίγει το γραφείο, ενώ η στήλη έχει φωτογραφηθεί και ξεχωριστά). Το γραφείο είναι ήδη «λυμένο» λόγω μετακόμισης. ( το γραφείο είναι σαν την 1η φωτογραφία, δεξία φαίνεται η στήλη που υπάρχει σε ξεχωριστή εικόνα, και η 2η εικόνα δείχνει πως ανοίγει η γωνία του γραφείου)

Σημείωση : Το έπιπλο συνδυάζεται μαζί με , Σύνθετο-βιβλιοθήκη , κομοδίνο και Συρταριέρα της ίδιας ποιότητας ΝΕΟΣΕΤ, στην ίδια άριστη κατάσταση και στην πολύ καλή συνολική τιμή των 550€. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο αντίστοιχο κινητό.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Οι χρήστες είδαν επίσης