€ 3,00

μεταχειρισμενα Με μπαλαντερ τη μοναξια - Πασχαλια Τραυλου

me mpalanter ti monaxia - paschalia travlou
Με μπαλαντερ τη μοναξια - Πασχαλια Τραυλου
Με μπαλαντερ τη μοναξια - Πασχαλια Τραυλου
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Περιγραφή

Με μπαλαντερ τη μοναξια - Πασχαλια Τραυλου
εκδοσεις Ψυχογιος
σελιδες 360
σε αριστη κατασταση.

Υπάρχουν φορές που έχεις ανάγκη να κανείς ένα καινούριο ξεκίνημα... Που νομίζεις ότι τα λάθη σου σε κυνηγούν ανελέητα... Που προσπαθείς να γλιτώσεις από τις αδυναμίες και τη μοναξιά σου. ΤΟΤΕ... αποφασίζεις να ορίσεις καινούριους νόμους στη ζωή σου.
Εφτά φίλοι, παλιοί συμφοιτητές, πρωταγωνιστούν σ' αυτό το φιλόδοξο βιβλίο. Ιδιαίτερα ευαίσθητοι, βρίσκονται όλοι στην καθοριστική καμπή των τριάντα και συλλαμβάνουν μηνύματα τα οποία είναι υποχρεωμένοι να αποκωδικοποιήσουν. Η επιστροφή του ενός θα σημάνει τελικά συναγερμό. Παλιοί έρωτες, μυστικά, προδοσίες, παλιές και καινούριες αγωνίες έρχονται στο προσκήνιο.
Η Ειρήνη, ο Νικηφόρος, ο Θάνος, η Φαίδρα, η Νίνα, η Ζωή, ο Στράτος, όλοι βρίσκουν μια άκρη στη ζωή τους. Άλλοι ανοίγουν μια πόρτα στο μέλλον πληρώνοντας το τίμημα και άλλοι συμβιβάζονται φτάνοντας στα άκρα. Σε όλες, όμως, τις περιπτώσεις, η μοναξιά είναι ο καταλύτης. Κινητήριος δύναμη, ερέθισμα ή λύση, είναι εκείνο που καθορίζει την έκβαση του παιχνιδιού. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Οι χρήστες είδαν επίσης