€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉
Ο πωλητής έχει απενεργοποιήσει αυτήν την αγγελία προσωρινά.

€ 27,99

μεταχειρισμενα ΠΡΟΣΦΟΡΑ DT NO.1 DT8 Ultra Aluminium 43mm Smartwatch

Κατάσταση
Καινούργιο

DT NO.1 DT8 Ultra Aluminium 43mm Smartwatch εμφανιασιακά ίδιο με το AppleWatch ultra. Λειτουργικό και με ios και με android μεσω της εφαρμογής Wear Pro.

Στο κουτί του με φορτιστή, δεν εχει φορεθεί ποτε.
Το DT NO.1 DT8 Ultra είναι ένα smartwatch με οθόνη αφής που μπορεί να συνδεθεί με κινητό (smartphone) Android ή iOS. Έχει NFC για την πραγματοποίηση ανέπαφων πληρωμών (όπου υποστηρίζεται) ή pairing μεταξύ συσκευών. Απευθύνεται κυρίως σε όσους ενδιαφέρονται για ένα smartwatch με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης. Μεταξύ των δυνατοτήτων του ξεχωρίζουν το GPS και ο ενσωματωμένος μετρητής καρδιακών παλμών.
Με τον μετρητή καρδιακών παλμών το DT NO.1 DT8 Ultra θα μπορεί να ανιχνεύει με ακρίβεια τους καρδιακούς σας παλμούς 24 ώρες το 24ωρο, και να εντοπίζει ακόμη και μικρές αλλαγές, γνωρίζοντας καλά κάθε καρδιακό σας παλμό. Επίσης το GPS επιτρέπει τον εντοπισμό της γεωγραφικής θέσης μέσω δορυφόρου, για να παρακολουθείτε τη διαδρομή σας με ακρίβεια.

Τέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες δραστηριότητες όπως το τρέξιμο και η πεζοπορία καθώς διαθέτει προ-φορτωμένα αθλητικά προφίλ καθένα από τα οποία περιλαμβάνει εξειδικευμένες μετρήσεις και ενδείξεις.

Προστασία: Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Λειτουργίες: SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών, Φωνητικός Έλεγχος
Δυνατότητες: Μικρόφωνο
Μέγεθος Οθόνης 2 "
Χρώμα Πορτοκαλί

Οι χρήστες είδαν επίσης