€ 90,00

μεταχειρισμενα VINTAGE KEYS Yamaha YPT-220

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Το YPT-220 αποτελεί ιδανική επιλογή για αρχάριους που επιθυμούν να ενταχθούν στον κόσμο της μουσικής. Επιπλέον είναι και κομμάτι συλλεκτικό αφου σχεδόν ξεπερνά 15ετία απο τον χρόνο παραγωγής του.

Διαθέτει 375 διαφορετικές vintage φυσικές φωνές, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων: Stereo Grand Piano, 361 φωνές απο την συλλογή XGlite, 12 κιτ ντραμς και κιτ εφέ ήχου.
Το YPT-220 διαθέτει επίσης 100 στυλ ρυθμών συνοδείας και 102 ενσωματωμένα τραγούδια. Με το πάτημα ενος κουμπιού (Portable Grand), μπορείτε να καλέσετε αμέσως έναν αυθεντικό στερεοφωνικό ήχο πιάνου με ουρά. Το όργανο έχει επίσης ένα πλούσιο εφέ αντήχησης(Reverb) που προσθέτει ατμοσφαιρικό βάθος σε κάθε παράσταση. Η λειτουργία Yamaha Education Suite καθιστά την εκμάθηση και την εξάσκηση της μουσικής διασκεδαστική.

Το πιάνο βρίσκεται σε άψογη, λειτουργικά, κατάσταση, χωρις φθορές η ζημιές αφού διατηρείται σε προσεγμένο περιβάλλον. Μαζί δίνεται ο φορτιστής, το εγχειρίδιο χρήσεως και η βάση για παρτιτούρες. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα σε πάροδο 3 χρόνων. Για μεταφορές εκτός Αττικής επιβαρύνεται ο αγοραστής.