€ 120,00

μεταχειρισμενα Spectra 9 plus θήλαστρο διπλής άντλησης

Spectra 9 plus thilastro diplis antlisis
Spectra 9 plus θήλαστρο διπλής άντλησης
Spectra 9 plus θήλαστρο διπλής άντλησης
Spectra 9 plus θήλαστρο διπλής άντλησης
Spectra 9 plus θήλαστρο διπλής άντλησης
Spectra 9 plus θήλαστρο διπλής άντλησης
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Σε άριστη κατάσταση!
Από τα πιο ισχυρά στην κατηγορία του!
Δίνεται μαζί με 22 σακούλες αποθήκευσης μητρικού γάλακτος της Lansinoh και επιπλέον 2 επιθέματα 1 της nuk και 1 Lansinoh.


Ισχύς - Επίπεδα πίεσης
Με τα 10 διακριτά επίπεδα και τα 300mmHg κενού που παρέχει το συγκρότημα 'Αντλίας-Μοτέρ-Διαφράγματος', το Spectra® 9+ αποτελεί το πιο δυνατό ηλεκτρικό θήλαστρο της αγοράς.

Άνεση
Ταυτόχρονα, τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου που έχουν επιτευχθεί σε ηλεκτρικό θήλαστρο (<40dB) καθώς και η επιλογή χρήσης εύκαμπτης χοάνης, εξασφαλίζουν ένα άνετο και απροβλημάτιστο θηλασμό.

Ασφάλεια
Το ηλεκτρικό θήλαστρο Spectra® 9+ αποτελεί ένα 'κλειστού-τύπου΄ θήλαστρο, πράγμα που σημαίνει ότι η χρήση μίας τελευταίας τεχνολογίας βαλβίδας αντεπιστροφής σε συνδυασμό με την σχεδιαστική αρχιτεκτονική του μηχανήματος, εξασφαλίζουν στο 100% το να μην εισέλθει επ ουδενί υγρό στο χώρο της αντλίας του θηλάστρου.

Φορητότητα - Αυτονομία
Η ομάδα R&D της Spectra® κατάφερε να αναπτύξει μία καινοτόμο λύση επαναφόρτισης, με ειδικών διαστάσεων, πολλαπλά κελιά Lihium-Ion και να την εντάξει στο ηλεκτρικό θήλαστρο Spectra® 9+. Το γεγονός αυτό καθιστά το 9+ το μοναδικό ηλεκτρικό θήλαστρο της αγοράς με τη δυνατότητα επαναφόρτισης και αυτονομία που υπερβαίνει τις 2 ώρες.

LCD Display + 30min Auto Power-Off
Κατά τη διάρκεια του θηλασμού και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, τόσο η μεγάλη LCD οθόνη όσο και η δυνατότητα του θηλάστρου να κλείνει αυτόματα μετά από 30 λεπτά, μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στη θηλάζουσα μαμά.

Μονή/Διπλή Άντληση – Το ηλεκτρικό θήλαστρο Spectra® 9+ σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ως θήλαστρο διπλής άντλησης. Επειδή ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που η θηλάζουσα μαμά πρέπει να επιμείνει σε ένα από τα δύο στήθη, προσθέσαμε ένα σύστημα σφραγίσματος το οποίο κλείνει πολύ εύκολα το ένα από τα δύο σωληνάκια, παίρνοντας έτσι σε μία στιγμή, όλη την παρεχόμενη ισχύ της ανλίας για το ένα στήθος.
Ισχύς/Πίεση – 10 διακριτά επίπεδα (300mmHg maximum πίεση)
Massage Mode – 5 διακριτά επίπεδα (letdown phase)
Επαναφορτιζόμενο – Η ενσωματωμένη μπαταρία Lithium-Ion παρέχει τη δυνατότητα αυτονομίας μέχρι και για 2 ώρες συνεχούς χρήσης
Φορητό – Το χαμηλό του βάρος (234g) σε συνδυασμό με τις μικρές του διαστάσεις (112x72x47mm) το καθιστούν ιδιαίτερα βολικό στις μετακινήσεις εκτός σπιτιού ή στην εργασία
Οθόνη LCD – Μεγάλη οθόνη ένδειξης παραμέτρων LCD
Auto Power-Off – Το θήλαστρο σταματάει αυτόματα τη λειτουργία του μετά από 30 λεπτά για μεγαλύτερη ασφάλεια
Αθόρυβο – <40 decibels
'Κλειστό Σύστημα' – Η τελευταίας τεχνολογίας βαλβίδα αντεπιστροφής εγγυάται 100% τη στεγανότητα του χώρου της αντλίας, μην επιτρέποντας κανένα υγρό να εισέλθει σε αυτόν.

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)