€ 40,00

μεταχειρισμενα Ηλεκτρικό θηλαστρο Lansinoh

ilektriko thilastro Lansinoh
Ηλεκτρικό θηλαστρο Lansinoh
Ηλεκτρικό θηλαστρο Lansinoh
Ηλεκτρικό θηλαστρο Lansinoh
Ηλεκτρικό θηλαστρο Lansinoh
Ηλεκτρικό θηλαστρο Lansinoh
Ηλεκτρικό θηλαστρο Lansinoh
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Αγορασμενο προ λίγων μηνών στα 125, δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί ποτέ.
Δεν αντλήσαμε ποτέ γάλα για την μικρή μας και μας έμεινε αχρειαστο.
Παράδοση χέρι με χέρι Αθήνα, κατόπιν συνεννόησης.


Το μονό ηλεκτρικό θήλαστρο Lansinoh Compact είναι ιδανικό για τη σημερινή, σύγχρονη μητέρα που είναι συνεχώς εν κινήσει και με λίγο χρόνο να διαθέσει.

Ελαφρύς, φορητός και διακριτικός σχεδιασμός, συμβατό με micro USB μετασχηματιστή ή μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος, το καθιστά τέλειο για χρήση εκτός σπιτιού. Εύκολο στη χρήση, με φωτεινό δείκτη LED που δείχνει τη δύναμη της αναρρόφησης και εύκολα κουμπιά για αύξηση ή μείωση των επιπέδων.

Tο νέο Lansinoh Compact, παρά το μικρό του μέγεθος, είναι γεμάτο δύναμη, ελαφρύ και εύχρηστο για να το ρίχνετε στην τσάντα σας όταν είστε εκτός σπιτιού. Η τεχνολογία 2 φάσεων μιμείται τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού και οι 5 βαθμίδες άντλησης προσφέρουν μέγιστη άνεση και ευκολία!

Η Τεχνολογία 2-Φάσεων μιμείται το φυσικό ρυθμό θηλασμού του βρέφους, με τον οποίο αντλείται περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο.Πρώτα σύντομες θηλαστικές κινήσεις για τη διέγερση και κατόπιν βαθύτερες και πιο έντονες θηλαστικές κινήσεις, για να διασφαλίζεται η βέλτιστη ροή του μητρικού γάλακτος.

Φάση Διέγερσης είναι το γρήγορο στυλ άντλησης που μιμείται τον κοφτό, γρήγορο ρυθμό αναρρόφησης του μωρού για τη διέγερση της ροής γάλακτος
Φάση Άντλησης μιμείται τον αργό, βαθύ ρυθμό αναρρόφησης, με 5 ρυθμιζόμενα επίπεδα αναρρόφησης ώστε να εξατομικεύεται στις ανάγκες σας.
Περιλαμβάνεται ComfortFit απαλό μαξιλάρι χοάνης από σιλικόνη, για ασφαλή σφράγιση με άνετη εφαρμογή για αποτελεσματική άντληση, καθώς και NaturalWave Θηλή με καπάκι, που ενθαρρύνει τη φυσική θηλαστική κίνηση.

Σύστημα Pump, Store, Feed ένα μπουκάλι για άντληση, αποθήκευση και σίτιση για ευκολία.