€ 200,00

μεταχειρισμενα The North Face Summit Series Gore- Tex

The North Face Summit Series Gore- Tex
The North Face Summit Series Gore- Tex
The North Face Summit Series Gore- Tex
The North Face Summit Series Gore- Tex
The North Face Summit Series Gore- Tex
The North Face Summit Series Gore- Tex
The North Face Summit Series Gore- Tex
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

Αφόρετο. Λάθος νούμερο , γράφει XS αλλά κάνει σε medium. Από την ακριβότερη σειρά North Face . Μπορείτε να δείτε στις τελευταίες φωτογραφίες αρχικές τιμές όπως και το τελευταίο μοντέλο ( 700€ ) . Τεχνολογία Gore-Tex , αδιάβροχο , αντιανεμικό κτλ.


🍂🍁🌾 Όσοι έχετε ψωνίσει ξανά μπορείτε να ζητήσετε να δείτε ρούχα για τη νέα σεζόν φθινόπωρο - χειμώνας πριν ανέβουν σε αγγελίες. 🍂🍁🌾
Λόγω του lockdown υπάρχουν πολλά ρούχα που δεν έχουν φορεθεί ή φορέθηκαν ελάχιστα.


* Τα ρούχα είναι όλα πεντακάθαρα, έχουν πλυθεί ή έχουν πάει καθαριστήριο . Λόγω και της πανδημίας γίνεται σχολαστική προετοιμασία των δεμάτων πριν τα αποστείλουμε ή σας τα παραδόσουμε ( γάντια , αντισηπτικό κτλ ).

** Δείτε σε όλες τις αγγελίες μας προσφορές και γελοίες τιμές .
Δώστε βάση σε επωνυμία, ποιότητα, κατάσταση και τιμές σε σύγκριση με άλλες αγγελίες. Ειδικότερα στο θέμα της αυθεντικότητας γιατί στις αγγελίες γίνεται πάρτι απομιμήσεων δυστυχώς !

Οι φωτογραφίες αδικούν, όσοι έχουν ψωνίσει το γνωρίζουν.

Όλα είναι αυθεντικότατα, δεκτός κάθε έλεγχος. Μένω στην Αθήνα για έλεγχο αυθεντικότητας και κατάστασης αλλά στέλνω και στην επαρχία εφόσον συμφωνήσουμε.
Όλα τα ρούχα έχουν αγοραστεί από επώνυμα καταστήματα του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας και σε πολύ υψηλότερες τιμές από αυτές στις οποίες προσφέρονται στις αγγελίες μας. Όσοι γνωρίζουν από επώνυμη ένδυση κατανοούν ότι πρόκειται για ευκαιρίες εδώ. Χαιρόμαστε όταν τα ρούχα μας τα παίρνουν άτομα που εκτιμούν και σέβονται την αξία τους. Έτσι μετριάζεται κάπως η " χασούρα " μας . Άτομα που δεν εκτιμούν ή ακόμα χειρότερα , πωλούν απομιμήσεις στα προφίλ τους καλό είναι να μην ενδιαφερθούν !!!

Είμαστε μια παρέα 5 ατόμων πλέον (ευτυχώς φοράμε διαφορετικά μεγέθη και έτσι υπάρχει ποικιλία στις αγγελίες μας ) και δίνουμε πράγματα που δεν φοράμε και είναι σε κατάσταση καινούριου τα περισσότερα. Οι περιγραφές είναι λεπτομερείς .

✓ ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ. Καλύτερες τιμές μόνο για μαζικές αγορές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΧΙΚΑ. Αφήστε και τηλεφωνικό νούμερο για γρηγορότερη επικοινωνία.
Ευχαριστούμε

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Οι χρήστες είδαν επίσης