€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 32,00

μεταχειρισμενα FACEGYM MULTI-SCULPT HIGH PERFORMANCE CONTOURING TOOL

Κατάσταση
Καινούργιο

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 60 ΕΥΡΩ
Μεταφέροντας τη φυσική κατάσταση του προσώπου σε άλλο επίπεδο δημιουργώντας εργαλεία αιχμής και περιποίηση δέρματος, η αποστολή του FaceGym είναι να τονώσει τους 40+ μύες που μπορούν να ανασηκώσουν, να τονώσουν και να φωτίσουν αμέσως το πρόσωπο.
Τι κάνει αυτό το βραβευμένο εργαλείο τόσο υπέροχο; Είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο από ανοξείδωτο χάλυβα ιατρικής ποιότητας που μπορεί να τοποθετηθεί στο ψυγείο για μέγιστη αίσθηση δροσιάς που αφήνει το δέρμα σας εκπληκτικό. Δημιουργημένος με έξι μοναδικές άκρες, αυτός ο σχιστόλιθος που τελειοποιεί το δέρμα λειτουργεί για να απελευθερώνει τα μπλοκαρίσματα, να βοηθά τη λεμφική παροχέτευση, να ξεφουσκώνει, να ορίζει, να βελτιώνει την κυκλοφορία και το πιο σημαντικό να σμιλεύει το πρόσωπό σας αμέσως. Τεντώνοντας τους μύες σας με ελαφριά πίεση, αυτό το must-have ομορφιάς υψηλής απόδοσης αγκαλιάζει το περίγραμμα του προσώπου σας παρέχοντας πιο σφριγηλό και νεανικό
HOW TO USE
Ξεκινήστε με καθαρό πρόσωπο και εφαρμόστε τρεις έως πέντε σταγόνες λάδι προσώπου για ομαλή ολίσθηση. Κάθε μοναδική πλευρά έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει ειδικά σε διαφορετικές περιοχές του προσώπου.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΚΡΗ: Αποσυμφορή, conturing, βοηθά στη λεμφική παροχέτευση.

GRIP: Σμιλεύει, απελευθερώνει την ένταση.

MEDIUM EDGE: Περιγράφει και ορίζει τα ζυγωματικά.

ΔΟΝΤΙΑ: Αυξάνει την κυκλοφορία, γεμίζει τις λεπτές γραμμές.

ΚΟΝΤH ΑΚΡH: Ανασηκώνει, ξεφουσκώνει την περιοχή των ματιών, μειώνει την ένταση των φρυδιών.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μειώνει τη συνολική ένταση του προσώπου. Ξεκλειδώστε την αποκλειστική μέθοδο Multi-Sculpt 10 Moves Face Sculpting του FaceGym σαρώνοντας τον κωδικό QR στη θήκη. Ενσωματώστε και τις 10 κινήσεις ή μία έως δύο από τις αγαπημένες σας στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης για ορατά μεταμορφωτικά αποτελέσματα. Καθαρίστε με ζεστό, σαπουνόνερο μετά από κάθε χρήση. Συμβουλή FaceGym - κρατήστε το Multi-Sculpt στο ψυγείο για εξαιρετικά καταπραϋντικά και δροσιστικά οφέλη. Τα πλαϊνά του λαιμού σας θα πρέπει να αποφεύγονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά σε άλλες περιοχές του προσώπου μπορείτε να εργαστείτε με ασφάλεια με ελαφριά πίεση.