€ 725,00

μεταχειρισμενα MacBook Pro 2015 (15'' Retina) - 16GB RAM, 1TB SSD

Κατασκευαστής
Apple
Μέγεθος οθόνης
15 - 15.9 Inch
Επεξεργαστής
Intel Core i7
Μνήμη (RAM)
16GB
Δίσκος
SSD
Χωρητικότητα
1TB
Λειτουργικό σύστημα
macOS
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

🌟 προς πώληση: εξαιρετικό MacBook Pro 2015 (Retina) 15' i7 - 16GB RAM, 1TB SSD - Intel Iris Pro 1,5 GB videocard🌟

Μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κλασικό MacBook Pro, που έχει συντηρηθεί με επιμέλεια και είναι έτοιμο για ένα νέο σπίτι. Ιδανική επιλογή για επαγγελματίες, φοιτητές και δημιουργούς.

Κύρια χαρακτηριστικά:

✅ Υψηλές επιδόσεις: Εξοπλισμένο με 16GB RAM και 1TB SSD, αυτό το MacBook Pro εξασφαλίζει ομαλή πολυδιεργασία και γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία και εφαρμογές.
✅ Νέα έκδοση του macOS Monterey: Έχει διαγραφεί και εγκατασταθεί ξανά με την πιο πρόσφατη έκδοση του macOS Monterey, είναι έτοιμο για μια νέα και ασφαλή εκκίνηση.
✅ Συντηρημένο από ειδικούς: Πρόσφατα καθαρίστηκε, συμπεριλαμβανομένων των ανεμιστήρων, και επιτηρήθηκε για βέλτιστη απόδοση. Είναι σε άψογη κατάσταση και έτοιμο για άμεση χρήση.
✅ Εγγύηση ποιότητας: Μια καλά συντηρημένη μηχανή που αντανακλά προσεκτική χρήση και προσοχή στη λεπτομέρεια.
Γιατί να επιλέξετε αυτό το MacBook Pro;

🔵 Ισχυρό και αξιόπιστο: Μια ισχυρή διαμόρφωση που μπορεί να αντιμετωπίσει απαιτητικές εργασίες με ευκολία.
🔵 Εlegant σχεδιασμός: Ένα κομψό και διαχρονικό σχέδιο που δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα.Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κλασικό MacBook Pro που έχει φροντιστεί με ακρίβεια και αγάπη. Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να κανονίσετε μια προβολή ή να ρωτήσετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Το επόμενο MacBook σας σας περιμένει, και είναι απλά ένα ένα email μακριά!