€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 12,00

μεταχειρισμενα 500ml ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!!

Κατάσταση
Καινούργιο

Σπαθόλαδο!!! 500Ml!! εξαιρετικής ποιότητας!!! ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!!! με αγουρέλαιο!!το λάδι χωρίς να επεξεργαστεί!! με όλες τις φυσικές του ιδιότητες!!! ελληνικό προϊόν!!! γνήσιο!!!και βιολογικό!!! Κανει Για ενα πλήθος ασθενειών!!! και παθήσεων!!! είναι το κατάλληλο έλαιο, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι!!!

ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ 500ml ΜΟΝΟ 12!!
ΕΥΡΩ ΓΝΗΣΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ!!

ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 100ml 5 ΕΥΡΩ!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 500ml 25 ΕΥΡΩ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΑ!!

θα αναφέρω κάποιες από τις ιδιότητές του!! Πού αυτες που θα πω είναι το ένα πέμπτο από την λιστα του οσο ανφορα της ιδιότητές του!!!!!

ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΤΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!! Υστερα Βοηθάει για ερεθισμούς!! για φλεγμονές!! για εγκαύματα!!! για δερματίτιδες!!! για αιμορροΐδες!!! για έλκη φλεβών!!! πόνους μέσης!!! ισχιαλγίες!!! μυαλγίες!!! για εξάρθρωσης!!! λουμπάγκο!!! για ρευματισμούς!!! για τσιμπήματα από έντομα!!! επούλωση γαστρικών και στομαχικών Ελκών!!! κράμπες στομάχου!!! κράμπες γενικά στο σώμα!!! γαστρίτιδα!!!! μικρές πληγές στομάχου!!! και για κάθε πληγή στο σώμα!! και άλλα πολλά!!! αν θα Μπείτε στο ίντερνετ και ψάξετε θα δείτε ένα πλήθος από τα πραγματικά οφέλη του!!!

Το θαύμα της φύσης!!!!

αν κάποιος ενδιαφέρεται για ποσότητα Η τιμή φυσικα αλαζει!!!