€ 4,00

μεταχειρισμένα Κοντσέρτο για Πολυβόλα, Περιπέτεια ταινία, DVD, Κώστας Καζάκος Τζένη Καρέζη, Μάνος Κατράκης, Ανδρέας Μπάρκουλης

Είδος
Αισθηματική
Περιπέτεια
Κοινωνική
Δράμα
Μετάφραση
Υπότιτλοι
Τύπος μέσου
DVD
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Τίτλος: Κοντσέρτο για Πολυβόλα
ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ
Ηθοποιοί: Κώστας Καζάκος, Τζένη Καρέζη, Μάνος Κατράκης, Ανδρέας Μπάρκουλης, Άγγελος Αντωνόπουλος, Ζώρας Τσάπελης, Γιώργος Νέζος, Γιάννης Αργύρης, Σπύρος Καλογήρου, Βάσος Ανδρονίδης, Άγγελος Μαυρόπουλος, Χρήστος Δακτυλίδης, Νίκος Λυκομήτρος, Στράτος Παχής, Μάκης Ρευματάς, Δημήτρης Μπισλάνης, Γιάννης Κάσδαγλης, Λίζα Κουντουρή, Λιάκος Χριστογιαννόπουλος, Κώστας Παπαχρήστος, Χάρης Παναγιώτου, Θόδωρος Ντόβας, Βαγγέλης Τραϊφόρος, Θεόδωρος Ζιζίκος, Κλειώ Δενάρδου (τραγούδι), Γιάννης Φλερύ (χορευτής), Λίντα Άλμα (χορεύτρια)

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος
Διάρκεια: 115'
Κατηγορία: Περιπέτεια
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Όχι
Ζώνη: 2

Περίληψη:
Η ταινία "Κοντσέρτο για Πολυβόλα" εκτυλίσσεται στην Αθήνα λίγο πριν την έκρηξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η ιστορία ακολουθεί τη Νίκη, μια υπάλληλο του "Γενικού Επιτελείου Στρατού", που κατηγορείται για διοχέτευση απορρήτων εγγράφων σε έναν πράκτορα των Ιταλών. Η κατηγορία αποδεικνύεται αληθινή, αλλά η Νίκη αποδέχεται μια πρόταση συνεργασίας από τον στρατηγό Δαρείο. Συγκεκριμένα, πρέπει να συνεχίσει να διοχετεύει απορρήτα έγγραφα στους Ιταλούς, αλλά αυτά τα έγγραφα τώρα είναι πλαστά και προορίζονται για παραπλάνηση του εχθρού. Κατά τη διάρκεια της αποστολής της, η Νίκη εμπλέκεται με έναν λοχαγό, τον Θεοδώρου, που είναι ερωτευμένος μαζί της.

Κριτική:
Η ταινία "Κοντσέρτο για Πολυβόλα" είναι μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια που αναπτύσσεται στο πλαίσιο της προ-Β' Παγκοσμίου Πολέμου Αθήνας. Η υπόθεση συνδυάζει κατασκοπία, ρομάντζο και δράση, ενώ οι ερμηνείες του καστ είναι ποιοτικές. Η ταινία διαρκεί αρκετά ώρα (115 λεπτά), αλλά προσφέρει μια ενδιαφέρουσα αναπαράσταση της εποχής και των γεγονότων που διαδραματίστηκαν τότε.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης