€ 90,00

μεταχειρισμενα Prps jeans

Prps jeans
Prps jeans
Prps jeans
Prps jeans
Prps jeans
Prps jeans

Κάνει σε όσους φορούν 29 έως 32 νούμερο σε άλλα jeans γιατί έχει κουμπιά στο ύψος της ζώνης τα οποία το στενεύουν ή το χαλαρώνουν. Μήκος μέσης από άκρη σε άκρη της εμπρόσθιας πλευράς στο ύψος της μέσης 44 εκατοστά για το μεγαλύτερο μέγεθός του. Καινούριο, φορέθηκε μόνο για μία ώρα λόγω μεγέθους. Αγοράστηκε 290€ . Όσοι δεν γνωρίζουν ας ψάξουν . Για όσους δεν θέλουν να φορούν ότι φορούν όλοι.

🌻🌻🌻 Από 14 Ιουλίου θα υπάρχουν super προσφορές σε πολλές αγγελίες μας. STAY TUNED !!! Οι αγγελίες θα ισχύουν έως 25 Ιουλίου 🌻🌻🌻

🍉🏖️🦩Επειδή θα προστεθούν πολλά ρούχα και παπούτσια για τη σεζόν Άνοιξη -Καλοκαίρι πατήστε " Ακολούθησε" στο προφίλ μας για να βλέπετε πρώτοι ότι ανεβαίνει σε αγγελίες εφόσον το επιθυμείτε ! 🍉🏖️🦩

* Τα περισσότερα ρούχα μας είναι σε κατάσταση καινούριου , δεν φαίνονται καθόλου μεταχειρισμένα. , κάτι που διαπιστώνουν και εκτιμούν όλοι όσοι έχουμε συνεργαστεί τόσα χρόνια. Είναι όλα πεντακάθαρα, έχουν πλυθεί ή έχουν πάει καθαριστήριο . Λόγω και της πανδημίας γίνεται σχολαστική προετοιμασία των δεμάτων πριν τα αποστείλουμε ή σας τα παραδόσουμε ( γάντια , αντισηπτικό κτλ ).

** Δείτε σε όλες τις αγγελίες μας προσφορές και γελοίες τιμές .
Δώστε βάση σε επωνυμία, ποιότητα, κατάσταση και τιμές σε σύγκριση με άλλες αγγελίες. Ειδικότερα στο θέμα της αυθεντικότητας γιατί στις αγγελίες γίνεται πάρτι απομιμήσεων δυστυχώς !

🌺 Οι αγγελίες πλέον θα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα γιατί διαχειρίζομαι τα πράγματα 5 ατόμων και δεν μπορώ να διαθέτω τόσο πολύ χώρο και χρόνο. Έτσι θα επιστρέφονται ώστε να φοριούνται από τους ιδιοκτήτες τους ( υπόλοιπα μέλη της παρέας ) ή κάποια θα μπουν σε sites του εξωτερικού. 🌺

Οι φωτογραφίες αδικούν, όσοι έχουν ψωνίσει το γνωρίζουν.

Όλα είναι αυθεντικότατα, δεκτός κάθε έλεγχος. Μένω στην Αθήνα για έλεγχο αυθεντικότητας και κατάστασης αλλά στέλνω και στην επαρχία εφόσον συμφωνήσουμε.
Όλα τα ρούχα έχουν αγοραστεί από επώνυμα καταστήματα του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας και σε πολύ υψηλότερες τιμές από αυτές στις οποίες προσφέρονται στις αγγελίες μας. Όσοι γνωρίζουν από επώνυμη ένδυση κατανοούν ότι πρόκειται για ευκαιρίες εδώ. Χαιρόμαστε όταν τα ρούχα μας τα παίρνουν άτομα που εκτιμούν και σέβονται την αξία τους. Έτσι μετριάζεται κάπως η " χασούρα " μας . Άτομα που δεν εκτιμούν ή ακόμα χειρότερα , πωλούν απομιμήσεις στα προφίλ τους καλό είναι να μην ενδιαφερθούν !!!

Είμαστε μια παρέα 5 ατόμων πλέον (ευτυχώς φοράμε διαφορετικά μεγέθη και έτσι υπάρχει ποικιλία στις αγγελίες μας ) και δίνουμε πράγματα που δεν φοράμε και είναι σε κατάσταση καινούριου τα περισσότερα. Οι περιγραφές είναι λεπτομερείς .

✓ ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ. Καλύτερες τιμές μόνο για μαζικές αγορές.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΧΙΚΑ. Αφήστε και τηλεφωνικό νούμερο για γρηγορότερη επικοινωνία.
Ευχαριστούμε

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)
Οι χρήστες είδαν επίσης