€ 15,00

μεταχειρισμενα 04-04-121) Υπόστρωμα Καθίσματος,

04-04-121) ipostroma kathismatos,
04-04-121) Υπόστρωμα Καθίσματος,
04-04-121) Υπόστρωμα Καθίσματος,
04-04-121) Υπόστρωμα Καθίσματος,
04-04-121) Υπόστρωμα Καθίσματος,
04-04-121) Υπόστρωμα Καθίσματος,
04-04-121) Υπόστρωμα Καθίσματος,
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

πλοίου - σταδίου - αλιείας κ.α. Summer Club, χρησιμοποιείτε ως κάθισμα σε επιφάνειες υπαίθρου ή πολύ λερωμένες με σκοπό να μην λερώσετε τα ρούχα σας, εμείς ανοίξαμε τους ορίζοντες χρήσης του και το 2ο το χρησιμοποιήσαμε ως pad εδάφους στην άμμο για το μωράκι μας ενώ όταν ανοίγει σε συνδυασμό με μια πετσέτα θαλάσσης γίνετε μια θαυμάσια αλλαξιέρα υπαίθρου ή ένα ρηλάξ ή προστασία από την άμμο - ακόμα χρησιμοποιήθηκε ως υπόστρωμα εδάφους για να σερβιριστούν τα φαγητά στη ύπαιθρο, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αδιάβροχο & πλενόμενο ύφασμα 10mm / 100% πολυεστέρας, διαθέτει ενσωματωμένες λαβές μεταφοράς - 2 κλιπ ταχείας απελευθερώσεως με ρυθμιζόμενους ιμάντες & 2 τσέπες δίχτυ στο πίσω μέρος της πλάτης μία γενικής χρήσεως και μία για μποτίλια, έχει Συνολικές Διαστάσεις καθίσματος: (σε γωνία & κλειστό) 40 cm x 40 cm - (πλήρως ανεπτυγμένο) 80 cm x 40 cm, ένα gaget που θα σας σώσει τα αγαπημένα σας ρούχα από τη σκληρή βρομιά της υπαίθρου,η αποστολή σε επαρχία γίνετε με δικά σας έξοδα μεταφοράς και συσκευασίας ή προεξοφλημένα επιπλέον από την τιμή!, το προϊόν βρίσκετε σε περίοδο προσφοράς και η τιμή της ισχύει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, Όλα τα αντικείμενα είναι καλυμμένα στη συσκευασία τους ή/και σε αυτοσχέδια αεροστεγή συσκευασία πλαστικού που μπορεί να δέχεται απολύμανση Αλκοόλης άνω του 70%, για οποιαδήποτε απορία που δεν καλύφθηκε παρακαλώ ρωτήστε (Αθήνα - WU - όχι απόκρυψη αριθμού κλήσης - Αν χρειαστείτε υπάρχει και μάρσιπο και ζυγαριά μωρού και relax (ρηλάξ) και αποστειρωτές μπιμπερό και καρεκλάκι φαγητού και άλλο καρότσι περιπάτου και καθίσματα αυτοκινήτου και πορτ μπεμπέ και γιογιό και παιγνίδια, δείτε τις υπόλοιπες αγγελίες θα σας κάνω ιδιαίτερα συγχωνευτικές τιμές σε δύο ή περισσότερα προϊόντα!)

Ανακοίνωση:

Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρεστε για άμεση - αμφίδρομη επικοινωνία το ταχύτερο δυνατόν, χρησιμοποιήστε τον αριθμό κινητού (χωρίς απόκρυψη) ή να αφήνετε e-mail & τον αριθμό του τηλεφώνου σας με sms ή στο πεδίο ενδιαφέροντος της αγγελίας, καθώς αντιμετωπίζω πρόβλημα αναβάθμισης της εφαρμογής app στο κινητό μου και ΔΕΝ λειτουργεί μέχρι νεοτέρας..
Το ωράριο τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι 09:00 - 22:00
Η σειρά προτεραιότητας που τηρείτε, είναι ειλικρινής, αλλά και ανάλογη του ενδιαφέροντος του αγοραστή!..

Σας ευχαριστώ για την προτίμηση!
Παρακαλώ..
Σχετικά με την επικοινωνία:
- Χρησιμοποίησε πεζά Ελληνικά και όχι greeklish, γράφοντας τους ξενόγλωσσους όρους στη γλώσσα τους.
- Αποφύγετε τις αναφορές σε καταστήματα, σε χρήστες ή σε άλλες αξιολογήσεις όμοιων προϊόντων από πωλητές του Ventora.
- Να είστε πάντοτε ευγενικοί, ακόμα κι αν το προϊόν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία, πρόκειται για μεταχειρισμένα.
- Δημιούργησε τη δική σου άποψη από την προσωπική σου εμπειρία με ύφος γλαφυρό (απλό), αποφεύγοντας την επανάληψη της αντιγραφής άλλων ιδεών & τη χρήση οποιουδήποτε είδους αργκό ή ύβρης.
- Δεν επιτρέπονται χυδαίες ή προκλητικές λέξεις και φράσεις.
- Απαγορεύονται οι ρατσιστικές νύξεις ή υπόνοιες με : Εθνικιστικό ή Τοπικιστικό ή Ταξικό ή Ηλικιακό ή Σεξιστικό ή Έτερο Σεξιστικό ή Φυλετικό ή Θρησκευτικό ή Κουλτούρας (και όλα όσα άλλα είδη προκύπτουν) περιεχόμενο, θεωρώντας πάγια την υποχρέωση να απομονώνονται αυτά τα φαινόμενα, όχι με ρηματικές ανακοινώσεις αλλά με πρακτικές συμπεριφοράς!
- Τα σχόλια ή μηνύματα που δεν πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές δε θα δημοσιεύονται με αρνητική παρέμβαση (veto) ως προς τα δικαιώματα μου και ο αγγελιοδότης θα καταγγέλλετε στο Ventora για την εκάστοτε ποινή.

Σχετικά με την αγορά & αποστολή προϊόντων:
- Ο ενδιαφερόμενος είναι υποχρεωμένος, να διαβάζει τα στοιχεία των προϊόντων, για τον λόγο να τεθεί ενήμερος στους όρους και στις αποποιήσεις που διατηρώ, χωρίς να με ενοχλεί βλέποντας μονάχα τη φωτογραφία και να μου τηλεφωνεί κάνοντας μου ερωτήσεις που είναι είδη αποσαφηνισμένες με κάθε λεπτομέρεια στα κείμενα των αγγελιών.

- Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ανταπόκρισης σε αναπάντητες κλήσεις ενδιαφερομένων την παρθενική φορά α) δια του λόγου ασφαλείας κακόβουλων κλήσεων, β) γιατί η αναπάντητη κλήση ΔΕΝ είναι σαφέστατη έκθεση ρητής παραγγελίας που προϊόντος - θα μπορούσε να είναι και μια κλήση εκ λάθους και γ) ο ενδιαφερόμενος είναι υπόχρεος να ενοχλεί τον πάροχο του προϊόντος κατόπιν αρεσκείας του και όχι το αντίστροφο.

- Όλα τα προϊόντα, είναι αναρτημένα στον ιστοχώρο του Ventora με φωτογραφίες που έχω επιλέξει για να εμφανιστούν στην αγγελία, είναι στην ακριβή κατάσταση που βρίσκονται τα προϊόντα και αποτελούν πνευματική μου ιδιοκτησία και σε καμιά περίπτωση δεν θίγουν ή/και είναι απαλλαγμένες από οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου.
Για ασφαλέστερη όμως αγορά πάντοτε προτείνουμε στον ενδιαφερόμενο, η συναλλαγή να γίνετε με φυσική παρουσία ώστε να 'δει από κοντά το προϊόν και να το αγοράσει με την ασφάλεια της επιτόπιας κρίσης του, δηλαδή ότι είναι αυτό ακριβώς που είχε δει στη φωτογραφία και συνεχίζει να το θέλει. Κατόπιν αυτής της διαδικασίας, θεωρώ ότι ο ενδιαφερόμενος είχε κάθε μέσον άμυνας πρόσφορο για την συναλλαγή και στην προσπάθεια να διασφαλίσω τους επόμενους ενδιαφερόμενους ότι το προϊόν παραμένει στην ίδια κατάσταση που το παραδίδω, επιστροφές ή άλλου είδους ανταλλαγές δεν γίνονται δεκτές.- Ο ενδιαφερόμενος είναι υποχρεωμένος, να παραλάβει, να συσκευάσει και να μεταφέρει το προϊόν. Αν παρ' όλα αυτά είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τη διαδικασία αποστολής, ο ενδιαφερόμενος είναι υποχρεωμένος να βρει και να επιλέξει μόνος του το είδος της μεταφορικής, το τιμολόγιο μεταφοράς και τη συσκευασία μεταφοράς του προϊόντος, μιλώντας απ' ευθείας με την εταιρία που προσέλαβε για την μεταφορά. Συνεπώς ευθύνες για αστοχία παράδοσης ή καταστροφής προϊόντων από τρίτους (πχ ΕΛ.ΤΑ. ή ιδιωτικές ταχυμεταφορικές εταιρίες κτλ.), δεν αναλαμβάνω.
Κατόπιν παράκλησης του ενδιαφερομένου και σε γραπτή πάντα συνεννόηση μέσο του διαλόγου στο πεδίο ενδιαφέροντος της αγγελίας, μπορώ να αναλάβω την συσκευασία & αποστολή του προϊόντος στη μεταφορική που ο ίδιος μου έχει υποδείξει εγγράφως αλλά και στο τιμολόγιο που ο ίδιος απέσπασε, με επιπλέον όρους (εκτός την έγγραφη παραγγελία εξυπηρέτησης), ότι το κόστος συσκευασίας και μεταφοράς θα είναι προεξοφλημένο επιπλέον από την τιμή του προϊόντος. Η διαδικασία "αντικαταβολής" δεν γίνετε δεκτή καθώς μου επεστράφησαν προϊόντα ως "απαράδεκτα", πληρώνοντας την αποστολή.


Θεωρώ ότι όλοι οι χρήστες του Ventora, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τη σελίδα αυτού του λογαριασμού και τις υπηρεσίες που παρέχουν αυτές για χρήση, ότι "έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους όρους του δημιουργού της και τους έχετε αποδεχθεί πλήρως.
Εκτυπώστε αυτή την σελίδα μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη, βοηθάμε έτσι στη διάσωση του πλανήτη μας..


Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!

Οι χρήστες είδαν επίσης