€ 140,00

μεταχειρισμενα Θερμοπομποί AirElec 2000w

thermopompi AirElec 2000w
Θερμοπομποί AirElec 2000w
Θερμοπομποί AirElec 2000w
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλούνται 2 θερμοπομποί AirElec τοίχου
με βάσεις, ο πρώτος είναι 0.84-0.40-0.04 & ο δεύτερος 1.00-0.40-0.04 (ΜxΥxΠ).
Περιέχει θερμοστάτη με 9 στάδια θερμότητας από το 1-8 κι έπειτα το στάδιο MAX , επίσης έχεις και στάδιο Smart detect ❄️ που όταν ανιχνεύσει κάτω από 7C° βαθμούς θερμοκρασία ενεργοποιείται αυτόματα κάτι το οποίο είναι οικονομικό και βοηθάει στις μέρες μας .
Έχει μηδαμινές απώλειες ενέργειας, αφού σχεδόν όλη η κατανάλωση ρεύματος μετατρέπεται σε θερμότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη αποδοτικότητα, σε σχέση με άλλες συσκευές θέρμανσης.

Η θέρμανση διαχέεται γρήγορα και αρμονικά στον χώρο με συνδυασμό θερμικής εκπομπής και κίνησης του αέρα, και έτσι δεν προκαλείται ανασήκωση της σκόνης, ούτε ξηραίνεται η ατμόσφαιρα. Αυτά τον καθιστούν κατάλληλο για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή αλλεργίες. Επίσης θεωρείται ιδανική επιλογή για το παιδικό δωμάτιο λόγω της μη-εκπομπής σκόνης ή καυσαερίων. Η λειτουργία του είναι πλήρως αθόρυβη, καθώς δεν περιλαμβάνει ανεμιστήρα ή βεντιλατέρ.

Τοποθετείται πολύ εύκολα κρεμαστά σε οποιονδήποτε τοίχο, ενώ η εγκατάσταση του είναι πανεύκολη με απλή απευθείας σύνδεση σε πρίζα. Για την καλύτερη απόδοσή του, προτείνεται να τοποθετείται κοντά σε σημεία με τις μεγαλύτερες απώλειες θερμότητας, όπως για παράδειγμα δίπλα σε παράθυρα ή μπαλκονόπορτες.
Δίνεται λόγο μετακόμισης σε άλλο σπίτι που έχει ήδη σώματα.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης