€ 12,00

μεταχειρισμενα Πληκτρολόγιο-ποντίκι DWC 6000 Ενσύρματο

pliktrologio-pontiki DWC 6000 ensirmato
Πληκτρολόγιο-ποντίκι DWC 6000 Ενσύρματο
Πληκτρολόγιο-ποντίκι DWC 6000 Ενσύρματο
Κατάσταση
Καινούργιο

!!!ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ!!!
!!!Το σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι DWC-6000 συνδέεται με USB σύνδεση στον υπολογιστή σου, διαθέτει 10 shortcut keys, το ποντίκι έχει οπτικό αισθητήρα για μέγιστη ακρίβεια και πλαϊνά πλήκτρα!!!
!!!Υπολογιστής + Οθόνη + Πληκτρολόγιο & Ποντίκι = Καλύτερη Τιμή {Συνολικά}!!!

Το ολοκληρωμένο σετ πληκτρολόγιο - ποντίκι Turbo-X DWC-6000 προσφέρει σύνδεση στον υπολογιστή σου με σύνδεση μέσω θύρας USB, υποστηρίζοντας τη λειτουργία Plug ‘n’ Play. Με αυτό τον τρόπο το συνδέεις άμεσα στα περισσότερα συστήματα της αγοράς, ενώ διαθέτει και 10 shortcut πλήκτρα για ακόμα μεγαλύτερη χρηστικότητα. Το ποντίκι ενσωματώνει οπτικό αισθητήρα για άμεση απόκριση και υψηλή ακρίβεια σε κάθε κίνηση σου, ενώ διαθέτει και πλαϊνά πλήκτρα για να σου προσφέρει αυξημένη λειτουργικότητα.

Moντέρνο, εργονομικό design
Σχεδιασμένο με λιτότητα και προσεγμένο τρόπο, σου «λύνει» τα χέρια στην πληκτρολόγηση. To εργονομικό design του με τα άνετα πλήκτρα συνδυάζονται άψογα με το σύγχρονο design του.

Οπτικός αισθητήρας για μέγιστη ακρίβεια
Ενσωματώνει οπτικό αισθητήρα για μέγιστη ακρίβεια σε κάθε σου κίνηση, ενώ διαθέτει και εύχρηστο τροχό κύλισης που συμβάλει και αυτός στην ακρίβεια των κινήσεων σου.

Πλαϊνά πλήκτρα
Διαθέτει 12 Multimedia πλήκτρα (hot keys) για περιήγηση στο διαδίκτυο, άμεση έναρξη των βασικών εφαρμογών καθώς και διαχείριση αναπαραγωγής των multimedia αρχείων σου.

Χαρακτηριστικά:
Συνδεσιμότητα
Σύνδεση Ενσύρματη
Πλήκτρα
Διάταξη Πλήκτρων Ελληνικά / Αγγλικά
Γενικά Χαρακτηριστικά
Είδος Πληκτρολόγιο - Ποντίκι
Χρήση Desktop
Χρώμα Μαύρο
Ρυθμιζόμενο Ύψος Ναι

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)
Οι χρήστες είδαν επίσης