😲💰 Με κάθε αγορά ή πώληση μέσω Vendora μπορείς να κερδίσεις €1.000! 💰😲

€ 45,00

μεταχειρισμενα Philips Βρεφικός Αποστειρωτής Μπιμπερό Ηλεκτρικός Avent SCF286

Philips vrefikos apostirotis mpimpero ilektrikos Avent SCF286
Philips Βρεφικός Αποστειρωτής Μπιμπερό Ηλεκτρικός Avent SCF286
Philips Βρεφικός Αποστειρωτής Μπιμπερό Ηλεκτρικός Avent SCF286
Philips Βρεφικός Αποστειρωτής Μπιμπερό Ηλεκτρικός Avent SCF286
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Ηλεκτρικός αποστειρωτής ατμού 4 σε 1. Αποστειρώνει σε 6 λεπτά σκοτώνοντας τα βλαβερά μικρόβια, ενώ ο ευρύχωρος σχεδιασμός του επιτρέπει την ταυτόχρονη αποστείρωση μέχρι έξι μπιμπερό με κανονικό και πλατύ στόμιο, καθώς και άλλων βρεφικών προϊόντων, όπως θήλαστρα και αξεσουάρ. Διαθέτει, επίσης, οθόνη που παρουσιάζει την πορεία του κύκλου αποστείρωσης και σας ενημερώνει πότε τα μπιμπερό έχουν κρυώσει αρκετά, ώστε να μπορείτε να τα αφαιρέσετε με ασφάλεια.


Χαρακτηριστικά & Οφέλη

Αποστείρωση ατμού: χρησιμοποιεί φυσικό ατμό για την αποστείρωση μπιμπερό και άλλων προϊόντων, σκοτώνοντας το 99,9% των βλαβερών μικροβίων χωρίς τη χρήση χημικών.
Χρόνος αποστείρωσης 6 λεπτά
Διάρκεια αποστείρωσης έως και 24 ώρες: διατηρεί τα περιεχόμενά του -μπιμπερό, θήλαστρα κ.λπ.- αποστειρωμένα για έως και 24 ώρες, εφόσον δεν ανοιχτεί το καπάκι.
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας: ο κύκλος αποστείρωσης διαρκεί μόλις 6 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, ο αποστειρωτής απενεργοποιείται αυτόματα, προσφέροντάς σας ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.
Χωρητικότητα 6 μπιμπερό
Ρυθμιζόμενο μέγεθος για μικρότερη κατάληψη χώρου
Ενσωματωμένο καλάθι για το πλυντήριο πιάτων για να συγκρατεί όλα τα μικρά εξαρτήματα και να σας επιτρέπει να τα μεταφέρετε όλα μαζί στον αποστειρωτή

Οι χρήστες είδαν επίσης