€ 160,00

μεταχειρισμενα PEG PEREGO ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ - PORT BEBE / ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ CULLA ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ

Κατάσταση
Καινούργιο

Καρότσι στιβαρής κατασκευής της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας Peg Perego, μοντέλο CULLA σε άσπρο μπλε χρώμα με καρδούλες, κλασικό unisex σχέδιο. Το καρότσι είναι αχρησιμοποίητο εντελώς, έχει ανοιχτεί μόνο για να τραβηχτούν οι φωτογραφίες και είναι deadstock από το μαγαζί της μητέρας μου που έκλεισε. Σε άψογη κατάσταση, ολοκαίνουργιο. Κορυφαία εταιρεία, άκρως λειτουργικός σχεδιασμός για εύκολη χρήση.
Αποστολή μόνο με ΕΛΤΑ, γιατί βρίσκεται σε νησί.

Διαθέτει: Εργονομικό πλαίσιο καροτσιού, καλάθι αποθήκευσης, κάθισμα καροτσιού 2 θέσεων που αλλάζει, ώστε το μωρό να βλέπει είτε το δρόμο είτε το γονιό, ενώ παράλληλα βγαίνει και γίνεται port bebe, ρυθμιζόμενη θέση ποδιών, μπροστινά και πίσω φρένα. Είναι πολύ εύκολο στο δίπλωμα και στο άνοιγμα, ο εργονομικός του σχεδιασμός το καθιστά ιδανικό για μεταφορά και με αμάξι, ενώ μπορεί πολύ εύκολα να αποσπαστεί το πάνω μέρος και να μετατραπεί σε βολικό port bebe.

Όλα τα μέρη του καροτσιού της Peg Perego είναι αποσπώμενα και πλενόμενα (στους 30°) με ήπιο καθαριστικό και διαθέτουν την ανώτερη βαθμίδα προστασίας από τον ήλιο UPF50+. Τα υφάσματα είναι υποαλλεργικά, κατάλληλα για βρέφη.