€ 270,00

μεταχειρισμένα Πικάπ Pro-ject Elemental kit

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλείται το Πικάπ Pro-ject Elemental με βελόνα Ortofon OM 5E και kit που περιέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να απολάυσεις τους αγαπημένους σου δίσκους βινυλίου!
Το κιτ περιέχει:
1 ) Προενισχυτή ProJect Audio Phono Box Ε για συστήματα HiFi.Το Phono Box Ε δέχεται κεφαλές MM και προσφέρει μια audiophile εμπειρία μουσικής. Me Κύκλωμα SMD κρατά τον θόρυβο και την παραμόρφωση σε χαμηλό επίπεδο. Οι Υποδοχές εισόδου και εξόδου είναι επίχρυσες για τη διατήρηση της ποιότητας. Το Phono Box Ε μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε μια γραμμή εισόδου του ενισχυτή σας.

2 ) Στροβοσκοπικός δίσκος.Ο Pro-Ject Strobe it είναι το τέλειο εργαλείο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τα μέγιστα από την απόδοση πικάπ σας. Απλά τοποθετήστε το εργαλείο αυτό στο πλατό σας και ακολουθήστε τις απλές οδηγίες για την καλύτερη δυνατή βελτίωση της ταχύτητας.Μαζί και εργαλείο για να ρυθμίσετε τη θέση της κεφαλής του πικάπ σας.

3 ) Προστατευτικό για την σκόνη

4 ) Αντιστατικό Βουρτσάκι καθαρισμού δισκων

5 ) αντάπτορας για δίσκους 45 rpm.Ταιριάζει σε όλες τις μάρκες και τους τύπους των πικάπ και τοποθετείτε στα βινύλια κεντρικά στο πικάπ.

6 ) Ακουστικά Hear It 2 της Project Audio. προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου με υψηλότερα επίπεδα ηχητικής πίεσης και ανώτερη εμφάνιση από πολλά άλλα.Τα μαλακά και άνετα μαξιλαράκια είναι περιστρεφόμενα ώστε να μεταφέρεται εύκολα το Hear It 2 σε μια επίπεδη θήκη μεταφοράς.
Ένα καλώδιο υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο από χαλκό χωρίς οξυγόνο (HP-OFC), με προστασία κατά της κάμψης και επιχρυσωμένο βύσμα εγγυάται καλές επιδόσεις.

Έχει παίξει συνολικά το πολύ 5 ώρες σύνολο και η βελόνα φορούσε πάντα την προστατευτική θήκη. Το σύνολο τους σε καινούρια όλα μαζί ανέρχονται κοντά στα 500€.