€ 300,00

μεταχειρισμενα Επιτραπέζια λάμπα Tiffany Perez

Κατάσταση
Καινούργιο

Επιτραπέζια λάμπα Tiffany Perez με διαστάσεις 18 εκατοστά η βάση, 65 εκατοστά το ύψος και 40 εκατοστά το καπέλο. Είναι ολοκαίνουργια αγορασμένη από κατάστημα που τις φέρνει απευθείας από την Ιταλία, δέχεται 2 λαμπτήρες και φέρει ταμπέλα γνησιότητας. Μαζί θα δωθούν και πληροφορίες για την εταιρία που την εισήγαγε στην Ελλάδα. Αγοράστηκε 600 ευρώ και η τιμή που πωλείται είναι αδιαπραγμάτευτη στα 300,00 ευρώ.

Μαζί θα δωθούν και δυο λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας, η μία σε κίτρινο φως αξίας 12,00 ευρώ και ή δεύτερη σε λευκό ψυχρό αξίας 15,00 ευρώ.

Τα φωτιστικά της συλλογής Tiffany της Perenz, αποτελούνται από χυτό μπρούτζο με αντίκο φινίρισμα και πολύχρωμα γυαλιά Tiffany. Η τεχνοτροπία Tiffany, είναι η δημιουργία έργων τέχνης φτιαγμένα στο χέρι, από πολύχρωμο γυαλί. Τα χειροποίητα φυσητά γυαλιά, με την χαρακτηριστική ανάγλυφη επιφάνεια τους, συγκολλούνται μεταξύ τους με καθαρό μολύβι και την χρήση ειδικών μηχανημάτων. Μια παραδοσιακή τεχνική με βαθιές ρίζες μέσα στο χρόνο, που καταφέρνει και σήμερα να παραμένει διαχρονική και να εξελίσσεται, με νέα μοντέρνα σχέδια και εφαρμογές.­­