€ 14,00

μεταχειρισμένα Επαναφορτιζόμενος Φακός κάμπινγκ φορητός φακός χειρός υψηλής ισχύος 4 LED λάμπες & πλευρικό φως COB

Κατάσταση
Καινούργιο

• 4 λαμπτήρες για έντονο και μακράς διαρκείας φως: Ο φακός διαθέτει 4 λαμπτήρες που παρέχουν έντονο και μακράς διαρκείας φως, καθιστώντας τον ιδανικό για κάμπινγκ και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

• Πλαϊνό φως COB για ευρύτερο και φωτεινότερο φωτισμό: Ο φακός διαθέτει πλαϊνό φωτισμό COB που παρέχει ευρύτερο και φωτεινότερο φωτισμό, καθιστώντας τον ιδανικό για εξερεύνηση σκοτεινών περιοχών ή εργασία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

• Επαναφορτιζόμενη μπαταρία για άνετη και οικονομική χρήση: Ο φακός είναι επαναφορτιζόμενος, εξαλείφοντας την ανάγκη για συχνές αντικαταστάσεις μπαταριών και εξοικονομώντας χρήματα μακροπρόθεσμα.

• 4 λειτουργίες φωτισμού για ευέλικτη χρήση: Ο φακός διαθέτει 4 λειτουργίες φωτισμού, που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας και εξοικονομώντας ενέργεια όταν δεν χρειάζεστε.

Βασικές παράμετροι προϊόντος:

Υλικό: ABS

Χάντρες λάμπας: LED + COB

Λειτουργία φωτισμού: υψηλό/χαμηλό/SOS/πλευρικό φως

Τρόπος τροφοδοσίας: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου

Τρόπος φόρτισης: Φόρτιση Micro USB

Αδιάβροχο: Αδιάβροχη βαθμολογία IP64 (μη κατάλληλη για καταδύσεις)

Απόσταση φωτισμού: περίπου 100 μέτρα

Διάρκεια ζωής: 2-4 ώρες

Χαρακτηριστικά:

✔️ Ως δώρο, φακός LED για να κρατάτε μακριά το σκοτάδι και τους κακούς – Αυτός ο φακός φωτίζει το περιβάλλον σας, είναι ιδανικός για το σπίτι, το αυτοκίνητο ή το σκάφος σας ή ως εξαιρετικός εξοπλισμός/εφεδρική συσκευή όταν δεν υπάρχει ρεύμα λόγω τυφώνων ή χιονόπτωσης. Ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις ή για πρακτική εργασία, είναι ένα δώρο για περιπέτειες σε εξωτερικούς χώρους.

✔️ Ένδειξη μπαταρίας – εξοικονομεί πολλές επιπλέον μπαταρίες. Ο φακός μας διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας που μπορεί να φορτιστεί μέσω του καλωδίου USB που περιλαμβάνεται και να επαναφορτιστεί. Η ενδεικτική λυχνία του που δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας σας υπενθυμίζει να επαναφορτίσετε τον φακό εάν εξαντληθεί η ισχύς του. Κατά τη φόρτιση, αυτή η ενδεικτική λυχνία δείχνει την υπολειπόμενη ισχύ που πρέπει να φορτιστεί.

✔️ Εξαιρετικά ελαφρύς, 4 λειτουργίες φωτός – Κάθε φακός ζυγίζει λιγότερο από 140 γραμμάρια, ώστε να μην αισθάνεστε κανένα βάρος. Πατήστε το κουμπί 4 φορές για εναλλαγή μεταξύ υψηλής φωτεινότητας, χαμηλής φωτεινότητας, λειτουργίας SOS και πλευρικού φωτισμού. Η φωτεινότητά του μπορεί να φτάσει έως και τα 800 Lumen, φέρνοντας φωτισμό σε μεγάλες αποστάσεις.

✔️ Υλικό ABS υψηλής αντοχής – Ο φακός LED είναι ανθεκτικός και κατάλληλος για κάμπινγκ, ιππασία, τρέξιμο, νυχτερινή πεζοπορία, πεζοπορία, ψάρεμα, κυνήγι, διάβασμα, επισκευή αυτοκινήτου, DIY εργασίες ή οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη όπως πυρκαγιά, τυφώνας, χιόνι, καταιγίδα, διακοπή ρεύματος ή συσκότιση.

Λίστα συσκευασίας:

1 * Φακός LED

1 * Καλώδιο φόρτισης USB

1 * Κορδόνι

⚠️ Σημείωση:

1.Μετά την παραλαβή, πρώτα φορτίστε και μετά χρησιμοποιήστε το.

2. Όταν η ένδειξη ισχύος του προϊόντος δείχνει ανεπαρκή ισχύ, φορτίστε το εγκαίρως, μην υπερφορτίζετε για να αποφύγετε τη ζημιά της μπαταρίας.

3. Το αδιάβροχο του προϊόντος είναι αδιάβροχο για κανονική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά σε βροχερές μέρες, αλλά όχι απευθείας στο νερό ή σε κατάδυση.

4. Σας δίνουμε ένα καλώδιο φόρτισης USB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βύσμα του κινητού σας τηλεφώνου για να φορτίσετε το προϊόν.

5. Σχετικά με τη λειτουργία φωτισμού, πατήστε το διακόπτη, μπορείτε να προσαρμόσετε διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού.

6. Σχετικά με τη φόρτιση, μπορείτε να κρίνετε την υπολειπόμενη ισχύ ή την ισχύ φόρτισης παρατηρώντας την ενδεικτική λυχνία στο φως.

7. Μην ανοίγετε το προϊόν κατά βούληση, δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από το άνοιγμα του προϊόντος.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης