€ 14,00

μεταχειρισμένα Unisex Έξυπνο ρολόι πολλαπλών λειτουργιών BT4.0 – Steps Tracker, Distance Tracker, Calorie Tracker

Κατάσταση
Καινούργιο

Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 x Smart Watch, 1 x Box, 1 x Manual (Σημείωση : Χωρίς φορτιστή. Αγαπητοί αγοραστές, αυτό το ρολόι δεν απαιτεί καλώδιο φόρτισης, μπορεί να φορτιστεί απευθείας μέσω της κεφαλής φόρτισης ή της διεπαφής USB)

Οδηγίες χρήσης:

1. Φορτίστε το σωστά για 30 λεπτά μόλις το παραλάβετε

2. Πριν το χρησιμοποιήσετε, σαρώστε τον κωδικό QR στο εγχειρίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή ώστε να συνδεθεί το ρολόι με το APP.

3. Εξουσιοδοτείστε την πρόσβαση της εφαρμογής σε όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου

Χαρακτηριστικά

Πρακτικό: Μείνετε ενήμεροι για την ένταση της άσκησής σας και της φυσικής σας κατάσταση

Πολλαπλές λειτουργίες σπορ: Το τηλέφωνο διαθέτει μια ποικιλία από αθλητικές λειτουργίες ενσωματωμένες, ΔΕΝ χρειάζεται να τις προσθέσετε στο τηλέφωνο. Φορέστε το λουράκι απευθείας στην άσκηση. Το λουράκι μπορεί να καταγράψει όλα τα αθλητικά σας δεδομένα.

Φιλικό προς το δέρμα υλικό: Το λουράκι είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ απαλό TPU φιλικό προς το δέρμα, το οποίο υιοθετεί ελαφρύ σχεδιασμό, χωρίς αίσθηση χρήσης.

Σημείωση :

1. Καθώς το υλικολογισμικό ενημερώνεται συνεχώς, η διεπαφή χρήστη θα ενημερώνεται ανάλογα. Οι εικόνες είναι μόνο για αναφορά και όλα υπόκεινται στο πραγματικό προϊόν.

2. Κατεβάστε πρώτα το APP και κατόπιν φορέστε το ρολόι. Μην χρησιμοποιείτε το κινητό τηλέφωνο ασύρματα για να συνδέσετε απευθείας το ρολόι. Εάν είναι ήδη συνδεδεμένο, διαγράψτε το αντίστοιχο ρολόι από την ασύρματη συσκευή αντιστοίχισης του κινητού τηλεφώνου.

3. Χρησιμοποιήστε φορτιστή κάτω από 1Α. Φορτιστές άνω του 1Α και γρήγοροι φορτιστές ενδέχεται να μην μπορούν να φορτίσουν.

4. Αυτό το προϊόν είναι αδιάβροχο μόνο σε πιτσίλισμα του νερού. Μην το φοράτε για να κολυμπήσετε, μην το πλύνετε, μην το εμποτίσετε στο νερό κλπ.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης