€ 13,00

μεταχειρισμένα EMP/EMF Προστασία από Ακτινοβολίες

Κατάσταση
Καινούργιο

13€ τα 4

25€ τα δέκα

Τιμή συζητήσιμη αναλόγως πόσα θα πάρετε.

Απόθεμα μεγαλύτερο από ότι στις φωτογραφίες!

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ - τα αυτοκόλλητα μπορούν να εφαρμοστούν σε τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, τάμπλετ, Η/Υ, τηλεοράσεις και άλλες μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Απλώς τοποθετήστε ένα αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου σας ή στην επιφάνεια της ηλεκτρονικής σας συσκευής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - Κάθε αυτοκόλλητο μπορεί ασφαλώς να προστατεύσει από την EMP/EMF που παράγεται από τα τηλέφωνα, τον φορητό υπολογιστή, τα τάμπλετ, τον Η/Υ, την τηλεόραση και άλλες μικρές ηλεκτρονικές συσκευές.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ - Οι κανονικές ηλεκτρονικές συσκευές εκπέμπουν συνήθως EMP (ηλεκτρομαγνητικά πεδία παλμών) και EMF (ηλεκτρομαγνητικά πεδία), τα οποία μπορεί να είναι βλαβερά για τον άνθρωπο. Το αυτοκόλλητο προστασίας κινητού μας χρησιμοποιεί τεχνολογία μαγνητικών αρνητικών ιόντων, η οποία απορροφά και αντισταθμίζει τα ιόντα που παρουσιάζονται σε EMP/EMF. Λεπτή διάσταση: Το λεπτό και ελαφρύ σώμα δεν είναι αρκετό για να κάνει το τηλέφωνο βαρύ, και ο νέος υπερλεπτός σχεδιασμός σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε στο τηλέφωνο ή σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας! Προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από την ακτινοβολία.

Υπάρχει και βίντεο με μηχανή μέτρησης ακτινοβολίας και άλλων κυμάτων έτσι ώστε να επιδείξουμε ότι όντως δουλεύουν αλλά δυστυχώς το vendora δεν επιτρέπει βίντεο.