€ 15,45

μεταχειρισμένα LOOSAFE WEB CAMERA LS-F37-1080P(XM)

Κατάσταση
Καινούργιο

Η νέα Web Camera LS-F37 της Loosafe είναι η βέλτιστη λύση για τις προσωπικές σας τηλεπικοινωνιακές ανάγκες του σήμερα, για χρήση στο σπίτι σας, αλλά και για το γραφείο, με αισθητήρα 2MPixels και υψηλή ανάλυση 1920x1080. Η ποιότητα εικόνας είναι άριστη χάρη στο υψηλό frame rate 30fps, και την αυτόματη εστίαση ο δε 3.6mm φακός εξασφαλίζει ένα σωστό κάδρο.

Χάρη στη ρυθμιζόμενη βάση, έχετε τη δυνατότητα να τοποθετείτε την κάμερα επάνω στον υπολογιστή του γραφείου σας, ή να τη χρησιμοποιείτε όπως μια συνηθισμένη κάμερα για φορητούς υπολογιστές, ενώ το παρεχόμενο τρίποδο σας δίνει την δυνατότητα για χρήση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για εύκολη επικοινωνία και Video κλήσεις, καθώς και κάλυμμα φακού, για ιδιωτικότητα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Επιπλέον η κάμερα είναι plug & play, προσφέροντας εύκολια στην χρήση, χωρίς επιπλέον οδηγούς εγκατάστασης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προγράμματα τηλεδιάσκεψης όπως Skype, Zoom, Microsoft Teams, Facebook, Youtube και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά:
Τύπος κάμερας: HD 1080P Webcam.
Μέγιστη ανάλυση: FULL HD 1920x1080.
Φακός: Optical 3.6mm, Wide Angle.
Αισθητήρας εικόνας: CMOS.
Pixels: 2 Megapixels.
Ρυθμός καρέ: 30fps.
Μικρόφωνο: Ενσωματωμένο.
Συνδεσιμότητα: USB.
'Αλλα χαρακτηριστικά: Κάλυμμα φακού, τρίποδο στήριξης, clip για οθόνη με ρύθμιση κατά 30 μοίρες πάνω και κάτω.
Συμβατότητα: Windows 2000/XP/7/8/10/Vista 32bit.
Χρώμα: Μαύρο.
Πιστοποίηση: CE.