€ 1,50

μεταχειρισμένα DVD Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Νεαρός Πολεμιστής ,Περιπέτεια,Ιστορική , Δράσης, Κοινωνική DVD

Αυτός ο πωλητής δωρίζει μέρος των εσόδων του για καλό σκοπό. Μάθε περισσότερα
Είδος
Δράσης
Περιπέτεια
Κοινωνική
Ιστορική
Τύπος μέσου
DVD
Μετάφραση
Υπότιτλοι
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

King Arthur, the Young Warlord, περιπέτεια δράσης, DVD, Oliver Tobias, Jack Watson, Ελληνικοί Υπότιτλοι

Η ταινία "Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Νεαρός Πολεμιστής", σκηνοθετημένη από τον Sidney Hayers και κυκλοφορημένη το 1975, μας μεταφέρει στην Αγγλία του 16ου αιώνα, μια περίοδο γεμάτη συγκρούσεις και αστάθεια. Ο κεντρικός χαρακτήρας, ο Αρθούρος (Oliver Tobias), είναι ο βασιλιάς μιας κέλτικης φυλής που οραματίζεται την ενοποίηση των φυλών και τη δημιουργία ενός μεγάλου έθνους.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στον Μεσαίωνα και ακολουθεί τον Αρθούρο καθώς παλεύει να ενώσει τους Σάξονες, τους Ιούτες και τους Κέλτες, χρησιμοποιώντας τη γενναιότητα και το θάρρος του για να επιτύχει την ειρήνη. Η ταινία παρουσιάζει τα κατορθώματά του μέσα από μια σειρά περιπετειών, όπου ο νεαρός ηγεμόνας αντιμετωπίζει διάφορες προκλήσεις και εχθρούς.
Εκτός από την ιστορική και επική αφήγηση, η ταινία "Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Νεαρός Πολεμιστής" διακρίνεται για τους εξαιρετικούς διαλόγους της, οι οποίοι ενισχύουν την ρεαλιστικότητα και την βαθιά συναισθηματική σύνδεση των χαρακτήρων.
Οι σκηνές, εκτελεσμένες με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, φέρνουν την ιστορία στη ζωή με τρόπο που είναι ταυτόχρονα θεαματική και πιστή στον πρωτότυπο μύθο και την ιστορία.

Κάθε σκηνή, από τις μάχες έως τις πιο ήρεμες στιγμές διαλόγου, είναι γεμάτη ζωντάνια και δυναμισμό, προσφέροντας μια ιδιαίτερα ρεαλιστική αίσθηση.

Αυτή η ταινία αποτελεί επίσης την πρώτη και εμβληματική απόπειρα στην κινηματογραφική εξερεύνηση του μύθου του Βασιλιά Αρθούρου ως ιστορικού γεγονότος, συνδυάζοντας την παράδοση με την ιστορική ακρίβεια. Η προσέγγιση αυτή δίνει νέα πνοή στην κλασική ιστορία, κάνοντάς την προσβάσιμη και συναρπαστική για σύγχρονο κοινό, καθώς εξελίσσει τον μύθο σε ένα πιο πειστικό και ανθρώπινο αφήγημα.

Η σκηνοθεσία του Sidney Hayers δίνει έμφαση στην ατμόσφαιρα της εποχής, με έγχρωμα τοπία και σκηνικά που αναδεικνύουν τη μεσαιωνική Αγγλία. Ο Oliver Tobias στον ρόλο του Αρθούρου προσδίδει δυναμισμό και πάθος, ενσαρκώνοντας έναν ηγέτη που δεν φοβάται να αγωνιστεί για τα ιδανικά του.

Επίσης Η μαεστρία του Hayers δίνει έμφαση στις μάχες και τις στρατηγικές συγκρούσεις, καθώς και στην πολύπλοκη διπλωματία μεταξύ των φυλών, προσφέροντας έναν πλούσιο ιστορικό υπόβαθρο που ενισχύει την αφήγηση. Παράλληλα, τα κοστούμια και η αισθητική της εποχής αναπαράγονται με ακρίβεια, προσδίδοντας ένταση και αυθεντικότητα στην οπτική παρουσίαση.
King Arthur, the Young Warlord, περιπέτεια δράσης, DVD, Oliver Tobias, Jack Watson, Ελληνικοί Υπότιτλοι

Τίτλος: King Arthur, the Young Warlord (Ο Βασιλιάς Αρθούρος)

Ηθοποιοί: Oliver Tobias, Jack Watson, Michael Gothard, Brian Blessed

Σκηνοθεσία: Patrick Dromgoole

Θήκη: Χάρτινη

Διάρκεια: 90 λεπτά

Κατηγορία: Δράση, Περιπέτεια

Γλώσσα: Αγγλικά

Υπότιτλοι: Ελληνικά (προαιρετικοί - αφαιρούμενοι)

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης