1 € μεταφορικά με ΒOX NOW έως 30/06 🌴😎

€ 10,00

μεταχειρισμενα Μεσάνυχτα στη Βιβλιοθήκη - Ματ Χειγκ

mesanichta sti vivliothiki - mat chigk
Μεσάνυχτα στη Βιβλιοθήκη - Ματ Χειγκ
Μεσάνυχτα στη Βιβλιοθήκη - Ματ Χειγκ
Κατάσταση
Καινούργιο

"Ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο υπάρχει μια βιβλιοθήκη", είπε. "Και μέσα σ' αυτή τη βιβλιοθήκη, τα ράφια συνεχίζονται επ' άπειρον. Κάθε βιβλίο σου δίνει μια ευκαιρία να δοκιμάσεις μιαν άλλη ζωή που θα μπορούσες να έχεις ζήσει. Να δεις πώς μπορεί να ήταν τα πράγματα, αν είχες κάνει διαφορετικές επιλογές... Θα είχες κάνει κάτι διαφορετικό, αν είχες την ευκαιρία να αναιρέσεις αυτά για τα οποία μετάνιωσες;"
Η ζωή της Νόρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τότε, την τελευταία μέρα της στη Γη, όταν σημαίνουν μεσάνυχτα, μεταφέρεται σε μια βιβλιοθήκη. Εκεί της δίνεται η δυνατότητα να αναιρέσει επιλογές και να απαλλαγεί από τις τύψεις της, δοκιμάζοντας όλες τις διαφορετικές ζωές που θα μπορούσε να είχε ζήσει.
Το αγωνιώδες ερώτημα που προκύπτει όμως είναι: Αν έχεις άπειρες εναλλακτικές, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσεις; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα μαγευτικό ανάγνωσμα που ξεχειλίζει από χιούμορ και ανθρωπιά. Ένας ύμνος στη δύναμη των βιβλίων να αλλάζουν ζωές". (Sunday Times)

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης