Χαρίζεται

μεταχειρισμενα Drinia

Drinia
Drinia
Φύλο
Θηλυκό
Μέγεθος
Μεσαίο
Ηλικία
7
Ράτσα
Βέλγικο ποιμενικό ημίαιμο
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Μικροτσίπ
Εμβολισμένο
Στειρωμένο
Βιβλιάριο υγείας
Αποπαρασιτωμένο
Συμβόλαιο υιοθεσίας
Περιγραφή

Αυτή είναι η Ντρίνια, μια πανέμορφη μικροκαμωμένη μαύρη λυκοσκυλίνα μόλις 16 κιλά, που ψάχνει εδώ και χρόνια την παντοτινή της οικογένεια.
Την παράτησαν μωρό μαζί με τον αδελφό της τον Μπλάκυ έξω από το προσωρινό μας καταφύγιο το 2014. Τα 2 μωράκια αρχικά ήταν πολύ φοβισμένα και ήταν πολύ δύσκολο να τα πλησιάσουμε. Ήταν εμφανές ότι είχαν βιώσει κάτι πολύ άσχημο που τα είχε τρομοκρατήσει και τα έκανε να μην εμπιστεύονται τους ανθρώπους. Με τον καιρό όμως άρχισαν να νοιώθουν ξανά ασφάλεια με αυτούς που τους δείχνουν αγάπη και να ξεκλειδώνουν τον χαρακτήρα τους.
Η Ντρίνια, 7 ετών περίπου, είναι σχετικά ντροπαλή με τους ξένους, αλλά πολύ παιχνιδιάρα και πάντα μας κάνει χαρές μόλις μας βλέπει. To τελευταίο διάστημα φιλοξενείται από εθελοντή του σωματείου μας και έχει μάθει να περπατάει με λουράκι.
Χρειάζεται κάποιον που συνειδητοποιημένα θα ήθελε να υιοθετήσει και να βοηθήσει ένα σκυλάκι σαν και εκείνη, έναν άνθρωπο να της αφιερωθεί να της δείξει αγάπη και στοργή και να δεθεί μαζί του...και τότε θα βγάλει όλη της την αγάπη και την δοτικότητα!
Είναι πλήρως εμβολιασμένη και στειρωμένη και τα πάει πολύ καλά με άλλα σκυλιά.
Βρίσκεται στην Εύβοια αλλά έρχεται εύκολα και στην Αθήνα!

Τηλ. 69******** και email: k*********@g****.com

<Τα σκυλάκια μας δίνονται αποπαρασιτωμένα εσωτερικά και εξωτερικά, εμβολιασμένα, με τσιπάκι (το κόστος του οποίου επιβαρύνει το νέο ιδιοκτήτη), συμβόλαιο υιοθεσίας και προϋπόθεση στείρωσης όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία - Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου "ΚΥΜ.Α.">

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΑΚΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ:
www.kymastrays.gr/erotimatologio

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Οι χρήστες είδαν επίσης