Χαρίζεται

μεταχειρισμενα Ζιζέλ

zizel
Ζιζέλ
Φύλο
Θηλυκό
Μέγεθος
Μεσαίο
Ηλικία
5
Ράτσα
Ημίαιμο
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Μικροτσίπ
Εμβολισμένο
Στειρωμένο
Βιβλιάριο υγείας
Αποπαρασιτωμένο
Συμβόλαιο υιοθεσίας
Περιγραφή

Η Ζιζέλ είναι περίπου 4.5 ετών και βρέθηκε πριν 2 χρόνια πεταμένη μέσα σε ένα πηγάδι. Ήταν πολύ άσχημα πληγωμένη. Από την μια μεριά του κορμιού της έλειπαν τα 3/4 του δέρματος και οι πληγές και τα σκισίματα ήταν τόσο βαθιά που ο κτηνίατρος μας είχε πει ότι δεν πίστευε ότι θα επιζήσει. Της έγιναν 3 χειρουργεία ώστε να μπορέσουν να επουλωθούν όλες οι πληγές της. Σήμερα τίποτα δεν υπάρχει στην εικόνα της που να θυμίζει το άσχημο παρελθόν της. Παρά τις κακουχίες που πέρασε ήταν και παραμένει ένα πλάσμα γεμάτο χαρά και τρυφερότητα.
Είναι παρά πολύ φιλική, τρυφερή και αγαπάει πολύ τα χάδια και τα μεζεδάκια. Επίσης πολύ κοινωνική και παιχνιδιάρα. Είναι στειρωμένη, πλήρως εμβολιασμένη.
Όποιος την κάνει κομμάτι της ζωής του είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσει!

Βρίσκεται στην Εύβοια αλλά έρχεται πολύ εύκολα και στην Αθήνα, με το βιβλιάριο υγείας της και την υπόσχεση της παντοτινής σας αγάπης!
Περισσότερες πληροφορίες k*********@g****.com και 69********

<Τα σκυλάκια μας δίνονται αποπαρασιτωμένα εσωτερικά και εξωτερικά, με τσιπάκι (το κόστος του οποίου επιβαρύνει το νέο ιδιοκτήτη) και συμβόλαιο υιοθεσίας - Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου "ΚΥΜ.Α.">

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΑΚΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ:
https://www.kymastrays.gr/erotimatologio

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Οι χρήστες είδαν επίσης