€ 166,00

μεταχειρισμενα Καζάνι απόσταξης 12l

kazani apostaxis 12l
Καζάνι απόσταξης 12l
Καζάνι απόσταξης 12l
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

Το ποτήρι μπράντυ "Intelligent" είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας (AISI 304/430) για φαγητό. Συγκολλάται με αξιόπιστα στελέχη με συγκόλληση αργού, τα οποία μπορούν να θερμανθούν σε υψηλή θερμοκρασία.

Το σετ αποτελείται από: δεξαμενή με λαβές για ευκολότερη μεταφορά, πύργο με ξηρό ατμόπλοιο, πηνίο και ενσωματωμένο θερμόμετρο. Το διμετρικό θερμόμετρο καθιστά δυνατή την πάντοτε παρακολούθηση της θερμοκρασίας της απόσταξης. Εξαιρετικά βολικό για οικιακή χρήση, δεν απαιτεί πολύπλοκη εγκατάσταση και είναι εύκολο να συντηρηθεί. Το σετ περιλαμβάνει εύκαμπτο σωλήνα μήκους 4 μέτρων και προσαρμογέα νεροχύτη.


Ξηρό ατμόπλοιο: οι επιβλαβείς ακαθαρσίες, όταν περνούν από το ξηρό ατμόπλοιο, διατηρούνται και επιστρέφονται στη δεξαμενή, γεγονός που συμβάλλει στο ποτό σας να έχει εξαιρετική γεύση!Προτάσεις:
Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για πρώτη φορά, συνιστάται η απόσταξη νερού πρώτα. Αυτό είναι απαραίτητο για τον καθαρισμό της συσκευής από ακαθαρσίες που έχουν απομείνει από τη διαδικασία παραγωγής.
Ο συνιστώμενος όγκος πλήρωσης δεξαμενής είναι 70-80% της συνολικής χωρητικότητας.

Εγγύηση ποιότητας!

Οι συσκευές με την επωνυμία "Kazandzhiya" έχουν έναν ελάχιστο αριθμό εξαρτημάτων, το οποίο μιλά για αξιοπιστία και απλότητα κατασκευής. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας θα προστατεύεται από δυσάρεστες οσμές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Τρόποι αποστολής
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Αγόρασε με ασφάλεια

Η Vendora δεσμεύει την πληρωμή και απελευθερώνει το ποσό στον πωλητή μετά την έγκρισή σου.

Η πρώτη σου συναλλαγή έχει 0% προμήθεια, δοκίμασέ το
Οι χρήστες είδαν επίσης