€ 450,00

μεταχειρισμενα πλοηγός Garmin Overlander

ploigos Garmin Overlander
πλοηγός Garmin Overlander
πλοηγός Garmin Overlander
πλοηγός Garmin Overlander
πλοηγός Garmin Overlander
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

συσκευή GPS πολλαπλών χρήσεων με έγχρωμη οθόνη αφής 7" και λειτουργίες όπως οδηγίες πλοήγησης στο οδικό δίκτυο αλλά και τοπογραφικούς χάρτες για καθοδήγηση offroad. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Garmin Explore™ και συγχρονίστε ασύρματα τις διαδρομές και τα σημεία σας μεταξύ του Overlander, του τηλεφώνου σας και του υπολογιστή σας. Φτιαγμένο για να σας πάει όπου θελήσετε, έρχεται έτοιμο με προ-φορτωμένα σημεία ενδιαφέροντος iOverlander™ για να μπορέσετε να εντοπίσετε το επόμενο κάμπινγκ δίχως να χρειαστείτε το κινητό σας τηλέφωνο. Διαθέτει μετρητές κλίσεων για τους δυο άξονες περιστροφής του οχήματος (χ και ψ), ενσωματωμένη πυξίδα και αισθητήρα βαρομέτρου. Συνδέστε τη συσκευή δορυφορικής επικοινωνίας inReach® Mini για αμφίδρομη αποστολή μηνυμάτων και εκπομπή SOS μέσω του πληκτρολογίου της συσκευής Overlander.
ΠΛΟΗΓΗΣΗ TURN-BY-TURN Πλοηγός πολλαπλών χρήσεων με έγχρωμη οθόνη αφής 7" και οδηγίες turn-by-turn για πλοήγηση στο οδικό δίκτυο με κάλυψη σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια και Νότια Αφρική. Περιλαμβάνει την υπηρεσία Tracks Africa για λεπτομερή χαρτογράφηση και σημεία ενδιαφέροντος στην αφρικανική ήπειρο.
ΠΡΟ-ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ Περιλαμβάνει προ-φορτωμένους τοπογραφικούς χάρτες για την Ευρώπη και την Αφρική. Μπορείτε να κατεβάσετε πρόσθετους τοπογραφικούς χάρτες στον αποθηκευτικό χώρο των 64GB.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN EXPLORE™ Συγχρονίστε εύκολα τα ίχνη, τις διαδρομές και τα σημεία σας μεταξύ του πλοηγού Overlander™, του smartphone και του υπολογιστή.
ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Με προφορτωμένα σημεία ενδιαφέροντος iOverlander™ και τις εφαρμογές ACSI™, Campercontact™ και Trailer's PARK™ δε θα χρειαστείτε το τηλέφωνο σας και τη κάλυψη δικτύου προκειμένου να βρείτε τα πιο καθιερωμένα, διασκορπισμένα και ψαγμένα κάμπινγκ.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Τοποθετείται εύκολα οπουδήποτε με μια τροφοδοτούμενη μαγνητική βάση συνοδευόμενη από μια βεντούζα ή με κάποιο συμβατό αντάπτορα RAM.
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΛΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Ενσωματωμένοι μετρητές κλίσης οχήματος για τους άξονες X,Y που βοηθούν εσάς και το όχημά σας να πλοηγηθείτε στα δύσβατα εδάφη.
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Συνδέεται με τις συμβατές συσκευές inReach® (πωλούνται ξεχωριστά) για αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων, εκπομπή SOS και πρόγνωση καιρού.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Η πλοήγηση προσαρμόζεται στο ύψος, βάρος και μήκος του οχήματος σας.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ Η ενσωματωμένη ηλεκτρονική πυξίδα και το βαρομετρικό αλτίμετρο σας βοηθούν να έχετε πλήρη επίγνωση του που βρίσκεστε σε γνωστές και άγνωστες διαδρομές.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ DIGITAL TRAFFIC Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες Digital Traffic και TMC για να γλυτώσετε την κίνηση στους δρόμους.
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Υποστήριξη GPS, GLONASS και Galileo για ακόμα καλύτερη απόδοση σε δύσκολες συνθήκες.
Αυτονομία μπαταρίας: 3 ώρες
Οθόνη: 7" WSVGA, 1024 x 600. Αυτόματη περιστροφή οθόνης
Extra χαρτες topo drive
Εσωτερική μνήμη: 64GB. (Δέχεται κάρτα MicroSD)
Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin Overlander
Βάση βεντούζας αυτοκινήτου
Βάση RAM ball with AMPS plate
Καλώδιο τροφοδοσίας/δέκτης πληροφοριών κίνησης
Οδηγίες χρήσης

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)
Οι χρήστες είδαν επίσης