€ 450,00

μεταχειρισμένα “Carthago delenda est” , ΠΑΛΑΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΠΑΡΓΥΡΩΜΕΝΗ ΧΑΛΚΟΓΡΑΦΙΑ - ΑΣΠΙΔΑ .

Κατάσταση
Σαν καινούργιο

ΠΑΛΑΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΠΑΡΓΥΡΩΜΕΝΗ ΧΑΛΚΟΓΡΑΦΙΑ - ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΄΄ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΄΄ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΑΛΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΖΑΚΙΟΥ !!!!!!

Διαμέτρου 45 εκατοστά.

Το 204 π.Χ ο ρωμαίος στρατηγός Σκιπίωνας, ο επονομαζόμενος Αφρικανός, μεταφέρει το θέατρο του πολέμου από την Ιταλία στην Αφρική. Ο ρωμαϊκός στόλος, με 400 μεταγωγικά και 40 πολεμικά, φτάνει στην Αφρική και αναγκάζει έτσι τον Αννίβα να επιστρέψει από την Ιταλία στην Καρχηδόνα.

Στις 19 Οκτωβρίου του 202 π.Χ., στη Μάχη της Ζάμας, το τέχνασμα του Σκιπίωνα να προκαλέσει πανικό στους ελέφαντες του Αννίβα, χρησιμοποιώντας σάλπιγγες, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα οδηγήσει τον Αννίβα στην πρώτη του ήττα και τους Καρχηδόνιους στη συνθηκολόγηση.
Mετά τη συνθηκολόγηση ο Αννίβας ανέλαβε πολιτικά καθήκοντα και ηγήθηκε της προσπάθειας ανοικοδόμησης της Καρχηδόνας. Όμως, το 195 π.Χ., θα εξαναγκαστεί σε εξορία, όταν πολιτικοί του αντίπαλοι τον κατηγόρησαν στους Ρωμαίους ότι υποκινούσε εξέγερση των Σύρων ενάντια στη Ρώμη. Το 183 με 182 π.Χ. οι Ρωμαίοι θα επιχείρησουν να τον συλλάβουν και εκείνος αρνούμενος να πέσει στα χέρια τους, αυτοκτονεί πίνοντας δηλητήριο, ενώ βρίσκεται στη Λίμπισα, κοντά στη σημερινή Κωνσταντινούπολη.»Πάντως, από την Καρχηδόνα δεν μας άφησαν τίποτα. Την κατέστρεψαν ολοσχερώς το 146 π.Χ η Ρώμη έκανε τη μεγαλύτερη και πιο συστηματική σφαγή αμάχων που έγινε ποτέ»Από τη σφαγή των 700.000 κατοίκων της πόλης γλίτωσαν μόλις 50.000, προτού παραδοθεί στην πυρά. Έτσι υλοποιήθηκε το επίμονο αίτημα του Κάτωνα: “Carthago delenda est” (σ.σ. Η Καρχηδόνα να κατασταφεί)».

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ .

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ , ΣΕ 2 ΕΩΣ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ .

THANKS FOR LOOKING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης