€ 3,00

μεταχειρισμενα Όταν δάκρυσε ο Βόσπορος - Ολγα Λιαρατζη

otan dakrise o vosporos - olga liaratzi
Όταν δάκρυσε ο Βόσπορος - Ολγα Λιαρατζη
Όταν δάκρυσε ο Βόσπορος - Ολγα Λιαρατζη

Όταν δάκρυσε ο Βόσπορος - Ολγα Λιαρατζη
Εκδόσεις : Ενθετο - Real News
Έτος Έκδοσης: 2016

Το βιβλίο βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έχει μια μικρή φθορά στη ράχη(2η φωτογραφία). Δεν εχει διαβαστεί , δεν εχει τσάκιση στη ράχη ουτε σημάδια εσωτερικά.

Τα μεταφορικα επιβαρυνουν τον αγοραστη
Αποστολη με δεμα Ελτα με εγγυημενη συναλλαγη μέσω Vendora


Κωνσταντινούπολη 1900
Στην πόλη που σαγηνεύει με τα τζαμιά και τις εκκλησίες της, τα παλάτια και τα χαμάμ της, στο κοσμοπολίτικο Πέραν η Αριάδνη Παπαβασιλείου, ρωμιά, με ιδιαίτερο ταλέντο στη ζωγραφική, ερωτεύεται το Γάλλο διπλωμάτη Αλφόνς Γκρουμβάλ.
Ποιες άραγε υπόγειες δυνάμεις της Ιστορίας συνωμοτούν ενάντια σ' αυτόν τον έρωτα;
Σελανίκ ή Σαλονίκ 1903
Στην πολυεθνική Θεσσαλονίκη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ο Αλής, γιατρός και μέλος των Νεότουρκων, και η Αϊσέ ζουν τον έρωτά τους μέσα σε ένα εκρηκτικό σκηνικό ανατροπών που συγκλονίζουν την πόλη. Τρομοκράτες και εθνικιστές, ντονμέδες και τέκτονες συνθέτουν την ατμόσφαιρα και πυροδοτούν γεγονότα που απειλούν την ευτυχία τους και δοκιμάζουν την αγάπη τους. Πόσο μπορεί να αντέξει όταν όλα γύρω τους καταρρέουν;
Παρίσι 1912
Μια ευρωπαϊκή πόλη ορόσημο στην ακμή της πνευματικής της πορείας υποδέχεται την Αριάδνη και την οδηγεί στην κορύφωση της καλλιτεχνικής της δημιουργίας και της κοινωνικής καταξίωσης.
Τρεις πόλεις αγκαλιάζουν τους ήρωες που ευάλωτοι στη ρευστότητα των ιστορικών συνθηκών ζουν με την προσδοκία ενός καλύτερου μέλλοντος. Έρωτες και φιλίες βαθιές και καθοριστικές θα δοκιμαστούν. Άραγε θα επιβιώσουν;

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)
Οι χρήστες είδαν επίσης