€ 60,00

μεταχειρισμένα Τροχός νυχιών φορητος

Κατάσταση
Καινούργιο

ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ
Τιμή amazon 120$

Electric Nail Drill Machine 35000RPM Professional LCD Display Portable for Manicure Tool, Rechargeable χαμηλού θορύβου και χαμηλών κραδασμών Χρώμα: Γκρι

Επαγγελματικό πολυλειτουργικό: Σχεδιασμένο με 6 είδη μεταλλικών κομματιών και 6 λωρίδες λείανσης, κατάλληλο για όλα τα είδη κορμών 3/32". Ηλεκτρικό τρυπάνι νυχιών εξαιρετικό για το γούσκωμα των νυχιών, το λιμάρισμα των σχημάτων διαφόρων νυχιών και την λείανση κάλων ή σκληρυμένου δέρματος στο χέρια και πόδια Ιδανικό για τρόχισμα, κοπή, σκάλισμα, λιμάρισμα, γυάλισμα και αφαίρεση των νυχιών σε σκόνη ακρυλικού τζελ.
Μεγάλη οθόνη LCD και πόμολο: Η οθόνη LCD του τρυπανιού καρφιών εμφανίζει την ταχύτητα, την κατεύθυνση περιστροφής και την υπολειπόμενη ισχύ. Με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας (2600mA), με πλήρη φόρτιση για περίπου 2 ώρες, το ηλεκτρικό φίλτρο νυχιών θα λειτουργήσει έως και 10 ώρες. Το ηλεκτρικό τρυπάνι καρφιών μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνό σας για να αποφύγετε την ταλαιπωρία της απενεργοποίησης του τηλεφώνου. Το επαγγελματικό τρυπάνι νυχιών συνοδεύεται από φορητό γάντζο που μπορεί να τοποθετηθεί στην τσέπη/τσάντα σας. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ηλεκτρική λίμα νυχιών οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
Υψηλή ταχύτητα έως 35000 RPM: Το μηχάνημα τρυπάνι καρφιών είναι εξοπλισμένο με ισχυρά ρουλεμάν, 0-35.000 rpm με κουμπί ελέγχου ταχύτητας, διακόπτη περιστροφής προς τα εμπρός και προς τα πίσω, κατάλληλο για δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες. Εύκολος έλεγχος ταχύτητας, πιο ακριβές τρίψιμο των νυχιών χωρίς καμία ζημιά. Αυτό το ακρυλικό τρυπάνι νυχιών είναι ιδανικό για αρχάριους και επαγγελματίες.
Αναβαθμισμένο Handpiece: Το επαναφορτιζόμενο τρυπάνι καρφιών έχει σχεδιαστεί με μια ισχυρή χειρολαβή από κράμα αλουμινίου μεγάλης διάρκειας ζωής και λαβή τρυπανιού καρφιών μπαταρίας, σχεδιασμός ευρείας οπής αερισμού, Χαμηλή θερμότητα, Χαμηλό θόρυβο, Χαμηλοί κραδασμοί. Το Handpiece διαθέτει ροπή υψηλής ποιότητας και σύστημα ασφάλισης περιστροφών που διευκολύνει την αλλαγή των τρυπανιών καρφιών, μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα λειτουργίας.
Εύκολο στη χρήση: Η ηλεκτρονική μας μηχανή αρχειοθέτησης είναι πολύ εύκολη στη χρήση, το κουμπί αφής υποστηρίζει την εμφάνιση ισχύος και την αλλαγή κατεύθυνσης προς τα εμπρός/πίσω, η ταχύτητα εμφανίζεται στην οθόνη LCD, ο σχεδιασμός λειτουργίας αφής σας προσφέρει μια απλή και βολική εμπειρία, τόσο επαγγελματίες όσο και οι αρχάριοι μπορούν εύκολα να κατακτήσουν αυτό το μηχάνημα τέχνης νυχιών.