€ 30,00

μεταχειρισμενα ΒΙΒΛΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

vivlia chimias g likiou - panelladikon
ΒΙΒΛΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ
ΒΙΒΛΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ
ΒΙΒΛΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ
ΒΙΒΛΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ
ΒΙΒΛΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ
ΒΙΒΛΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Η τιμή που αναγράφεται στην αγγελία αφορά όλα τα βιβλία μαζί. Πωλούνται και μεμονωμένα στην τιμή που θα βρείτε στις περιγραφές των βιβλίων παρακάτω. Οι περιγραφές είναι με την ίδια σειρά των φωτογραφιών.
1. Σχολικό βιβλίο Χημείας Γ' Λυκείου που συνοδεύεται με το λυσάρι ασκήσεων. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά έχει αρκετές σημειώσεις και υπογραμμίσεις χωρίς όμως να εμποδίζουν την ανάγνωση. Το λυσάρι είναι ολοκαίνουριο. Μαζί τους δίνεται δώρο και το βιβλίο Χημείας της Β' Λυκείου που είναι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση. Τιμή βιβλιοπωλείου περίπου 6€. Τιμή πώλησης ξεχωριστά από τα υπόλοιπα βιβλία 4,50€
2. Βοήθημα Χημείας Γ' Λυκείου Τεύχος Α', εκδόσεων ΣΑΒΒΑΛΑΣ. Περιέχει Οξειδοαναγωγή, Θερμοχημεία, Χημική κινητική, Χημική ισορροπία. Επίσης μαζί του δίνεται και το ένθετο του πρώτου τεύχους για τους Παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα αντίδρασης. Είναι σε άριστη κατάσταση, στα πρώτα κεφάλαια υπάρχουν υπογραμμίσεις και κάποιες λυμένες ασκήσεις όλα με μολύβι. Τιμή βιβλιοπωλείου περίπου 17€. Τιμή πώλησης ξεχωριστά από τα υπόλοιπα βιβλία 9€.
3. Βοήθημα Χημείας Γ' Λυκείου, Θετικής κατεύθυνσης, εκδόσεων ΣΑΒΒΑΛΑΣ. Είναι σε άριστη κατάσταση, μόνο στις πρώτες σελίδες υπάρχουν κάποιες υπογραμμίσεις με μολύβι. Τιμή βιβλιοπωλείου περίπου 25€. Τιμή πώλησης ξεχωριστά από τα υπόλοιπα βιβλία 10€.
4. Βοήθημα Οργανικής Χημείας Γ' Λυκείου Τεύχος Α', εκδόσεων ΣΑΒΒΑΛΑΣ. Περιέχει επιπλέον επαναληπτικά θέματα . Είναι σε άριστη κατάσταση, στα πρώτα κεφάλαια υπάρχουν υπογραμμίσεις που δεν εμποδίζουν την ανάγνωση. Τιμή βιβλιοπωλείου περίπου 20€. Τιμή πώλησης ξεχωριστά από τα υπόλοιπα βιβλία 8€.

Οι χρήστες είδαν επίσης