€ 25.000,00

μεταχειρισμενα Πωλειται επιχειρηση eshop

polite epichirisi eshop
Πωλειται επιχειρηση eshop
Πωλειται επιχειρηση eshop
Πωλειται επιχειρηση eshop
Πωλειται επιχειρηση eshop
Πωλειται επιχειρηση eshop
Πωλειται επιχειρηση eshop
Πωλειται επιχειρηση eshop
Περιγραφή

Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα Ledopolis.gr, μετά από 10 έτη λειτουργίας, αναζητά νέο startup ιδιοκτήτη.
Το Ledopolis ξεκίνησε το 2010 και θεωρείται ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, με προϊόντα φωτισμού τεχνολογίας Led, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εμπειρίας μας στη σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων (κύρια δραστηριότητα εταιρείας), έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες, για τη σωστή λειτουργία του διαρκώς αναπτυσσόμενου ηλεκτρονικού καταστήματος. Πέρα από το όνομα (franchise name) LEDOPOLIS, υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση τα παρακάτω domain names: ledopolis.gr και το ledopolis.com.
Η εταιρεία μας συνεργάστηκε με αρκετούς γνωστούς προμηθευτές εντός και εκτός Ελλάδας για την προμήθεια προϊόντων led φωτισμού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Με την πάροδο του χρόνου, προστέθηκαν αρκετές νέες κατηγορίες προϊόντων όπως φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κατοικίας και επαγγελματικών χώρων, λαμπτήρες αυτοκινήτων, μοτοσικλέτας και σκαφών, Smart Home κ.λ.π.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών (παραλαβή από την εταιρεία μας, αγορές επι τόπου), η εταιρεία μας διέθετε ταυτόχρονα και καταστήματα λιανικής πώλησης Ηλιούπολη - Αργυρούπολη, με Showroom και καταλόγους όλων των διαθέσιμων προϊόντων.
Για την άμεση αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία μας συνεργάστηκε με την Γενική Ταχυδρομική, την ACS και διάφορες άλλες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή του Βοτανικού.

Για την πληρωμή των παραγγελιών από τους πελάτες, χρησιμοποιήθηκαν οι γνωστοί τρόποι πληρωμών όπως μετρητά, κατάθεση στην τράπεζα, πληρωμή με paypal, πληρωμή με viva.
Όσο αφορά την διαφήμιση του καταστήματος επι πληρωμή, η εταιρεία μας χρησιμοποίησε μόνο Google adwords, online καταλόγους επιχειρήσεων και διαφημιστικά έντυπα.
Το Ledopolis διαθέτει σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter, youtube, pinterest καθώς επίσης και λογαριασμό Google MyBusiness με βαθμολογίες πελατών. Στατιστικά επισκεψιμότητας μέσω του Google Analytics, υπάρχουν διαθέσιμα.
Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα:
xml αρχεία, emails και πελατολόγιο.
Εάν σας ενδιαφέρει η αγορά του Ledopolis, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 69******** - 69********.

Οι χρήστες είδαν επίσης