€ 160,00

μεταχειρισμένα 500GB Batocera Retro Gaming κονσόλα και μίνι υπολογιστής HP 260 G2

Αυτή η συλλογή συνοδεύεται από ένα HP 260 G2 που μπορεί να κάνει emulation έως και την 7η γενιά από κονσόλες και ένα ενσύρματο joypad όπως απεικονίζεται.

Αυτό το μίνι θαύμα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σαλόνι, διαθέτει έναν σκληρό δίσκο 500 GB γεμάτο και με μεγάλη ποικιλία! Συνδέστε το σε οποιαδήποτε τηλεόραση ή οθόνη με HDMI ή χρησιμοποιήστε το για να αναβαθμίσετε μια καμπίνα arcade. Είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ και μπορεί εύκολα να κρυφτεί πίσω από μια τηλεόραση ή να διακοσμήσει όμορφα το χώρο σας.

Ο ισχυρός επεξεργαστής Intel Core i3-6100U με 8 GB Ram ξεπερνά εύκολα τις επιδόσεις του Pi4 και όλων των μοντέλων Kinhank για την επίτευξη εξομοίωσης πλήρους ταχύτητας για κονσόλες γενιάς μέχρι και Sega Saturn, Dreamcast και Sony PlayStation 2.
Περιλαμβάνει ρετρό επιτεύγματα, έργα τέχνης παιχνιδιών, βίντεο, box art, προσαρμοσμένες οθόνες εκκίνησης, πλαίσια και επιλογές διεθνών γλωσσών. Αποθηκεύστε το παιχνίδι σας σε οποιοδήποτε σημείο και σημειώστε "αγαπημένα" για εύκολη αναζήτηση και περιήγηση.

Προσθέστε και αφαιρέστε εύκολα παιχνίδια ή συνδέστε έναν δευτερεύοντα σκληρό δίσκο για να επεκτείνετε τη συλλογή παιχνιδιών σας. Η ενσωματωμένη αναζήτηση πολυμέσων θα βρει νέα εικονίδια, λογότυπα και βίντεο για τυχόν πρόσθετους τίτλους.
Συνδέστε άλλα 3 χειριστήρια χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε USB ή BT Xbox joypad.

Περιλαμβάνει:

1 * Mini PC, Intel Core i3-6100U, 8GB RAM

1 * 500 GB Batocera HDD (εντός του HP)

1 * Ενσύρματο χειριστήριο στυλ PS2

1 * Μετασχηματιστής ρεύματος (HP αυθεντικός)