€ 29,00

μεταχειρισμένα Κάμερα Παρμπρίζ αυτοκινήτου HD 1080P κάμερα εγγραφής DVR Dash Auto Rear View

Κατάσταση
Καινούργιο

Ισχυρή λειτουργία προστασίας --- Αντικραδασμικό OSD, μόλις το όχημα συγκρουστεί, θα καταγράψει αυτόματα και θα το αποθηκεύσει αυτόματα στο φάκελο βίντεο έκτακτης ανάγκης για να αποτρέψει την κάλυψη του βίντεο για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των αποδεικτικών στοιχείων. Και η σύγκρουση μπορεί να κλειδωθεί, επομένως είναι εξαιρετικά αξιόπιστο για εξοπλισμό αυτοκινήτου.
Κάμερα εγγραφής αυτοκινήτου HD --- Η συσκευή εγγραφής οδήγησης υιοθετεί προηγμένο αισθητήρα εικόνας με ανάλυση 1920 * 1080 HD και εκτελεί σύγχρονη εγγραφή, η οποία μπορεί να παρέχει καθαρότερα βίντεο και εικόνες ακόμη και όταν οδηγείτε με υψηλή ταχύτητα και να αναπαράγει ξανά την ώρα κλειδιού. Αυτό το καταγραφικό οδήγησης για αυτοκίνητα μπορεί να παρέχει αξιώσεις ασφάλισης για την αποφυγή διαφορών.
Υποστήριξη Loop Recording & External Storage --- Υποστηρίζει εξωτερική αποθήκευση έως 32 GB και εγγραφή βρόχου. Όταν η κάρτα μνήμης είναι γεμάτη, το κανονικά εγγεγραμμένο βίντεο μπορεί να διαγραφεί έξυπνα και αυτόματα χωρίς μη αυτόματη διαγραφή, έτσι ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η εγγραφή βρόχου, εξαλείφοντας το πρόβλημα της μη αυτόματης διαγραφής του βίντεο. Σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να προστατεύονται χωριστά και δεν μπορούν να διαγραφούν.
Ευρεία γωνία θέασης 170° --- Η συσκευή εγγραφής οδήγησης χρησιμοποιεί φακό εξαιρετικά ευρυγώνιο 170°, ο οποίος μπορεί να καταγράψει μεγαλύτερη γωνία θέασης. Μπορεί να παρακολουθεί όλες τις κατευθύνσεις χωρίς τυφλά σημεία. Το εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο μειώνει τα τυφλά σημεία και καταγράφει περισσότερες λεπτομέρειες για να διατηρήσει την πραγματική σκηνή.
Ελαφριά σχεδίαση --- Η συσκευή εγγραφής συνεχίζει τον ελαφρύ μίνι σχεδιασμό της προηγούμενης έκδοσης. μπορεί να κρυφτεί τέλεια πίσω από τον καθρέφτη. Η εμφάνιση, η υφή και οι αναβαθμίσεις κουμπιών κάνουν το προϊόν να αισθάνεται πιο άνετα. για νέους χρήστες, η λειτουργία εξακολουθεί να είναι απλή και φιλική. Βασικά καθολική (εξαιρουμένων των αυτοκινήτων με αυτόματο υαλοκαθαριστήρα)

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης