€ 40,00

μεταχειρισμένα Σειρά βιβλίων εκμάθησης Γερμανικών B2 -> C1

Αυτός ο πωλητής δωρίζει μέρος των εσόδων του για καλό σκοπό. Μάθε περισσότερα

Πωλείται η ολοκληρωμένη σειρά βιβλίων εκμάθησης Γερμανικών "Mittelpunkt", του Klett.

Είναι η επίσημη σειρά βιβλίων που διδάσκεται στα περισσότερα Volkshochschulle της Γερμανίας (Σχολεία για εκμάθηση της γλώσσας σε μετανάστες που θέλουν να ενσωματωθούν και να σπουδάσουν/δουλέψουν εκεί).

Ξεκινούν από το επίπεδο B2 και φτάνουν ως το επίπεδο C1.

Είναι 4 βιβλία συνολικά. Πάνω σε κάθε βιβλίο γράφει και σε τι επίπεδο απευθύνεται. Υπάρχουν τα Lehrbuch και τα Arbeitsbuch με τα cd για την εξάσκηση στο ακουστικό κομμάτι. Όλα τα cd περιλαμβάνονται και είναι σε άριστη κατάσταση, λειτουργικά 100%.

Όλα τα βιβλία είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Υπάρχει ένα απειροελάχιστο ποσοστό ασκήσεων που είναι γραμμένες με στυλό. Εκεί μπορείτε να δουλέψετε με τη μέθοδο της διπλής φωτοτυπίας για να ξαναλύσετε τις ασκήσεις. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι γραμμένη με μολύβι, το οποίο σβήνει προφανώς. Ωστόσο, φρόντισα να μη σβήσω τίποτα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "λυσάρι", για έλεγχο των ασκήσεων. Υπάρχει επίσης μεγάλο μέρος των ασκήσεων που δεν είναι καν γραμμένες, καθότι τα βιβλία προχωρούσαν χωρίς να τελειώνει πρώτα το καθένα.

Μαζί δίνεται και το βιβλίο 60 Stunden Deutschland (Φωτογραφίες 7 & 8). Προετοιμάζει τους ενδιαφερόμενους στα προαναφερθέντα Voklshochschule για την εξέταση για το πτυχίο Leben in Deutschland. Μπορεί κάποιος να το πάρει αφού αποκτήσει την πιστοποίηση B1 και έχει να κάνει με την ενσωμάτωσή του στη γερμανική κοινωνία. Μετέπειτα επιτρέπει και την απόκτηση της γερμανική υπηκοότητας.

Τα βιβλία αγοράστηκαν στη Γερμανία συνολικά στα 105€. Εδώ στην Ελλάδα το κάθε βιβλίο κοστίζει 20-25€, ενώ το βιβλίο 60 Stunden Deutschland είναι ακριβότερο και εξαντλημένο. Δίνονται για εξοικονόμηση χώρου, καθότι δε θα χρησιμοποιηθούν ξανά.

Ως δώρο δίνεται το βιβλίο 1000 Wege nach dem Abitur. Έχει να κάνει με δυνατότητες, αντικείμενα και τρόπους σπουδών στη Γερμανία. Για περισσότερη εξάσκηση στο γερμανικό λεξιλόγιο, αλλά και για ιδέες σπουδών εκεί.

Η τιμή περιλαμβάνει όλα τα βιβλία ως πακέτο.