€ 8,00

μεταχειρισμένα Νόμισμα 2 Ευρώ - Λουξεμβούργο 2021 έκδοση φωτο- 100η επέτειος από τη γέννηση του Μεγάλου Δούκα(UNC)

Χώρα
Άλλη
Κατάσταση
Καινούργιο

Θέμα: Η 100η επέτειος από τη γέννηση του Μεγάλου Δούκα Ιωάννη

Περιγραφή: Το σχέδιο απεικονίζει στην αριστερή πλευρά την προτομή του Μεγάλου Δούκα Ιωάννη και στη δεξιά πλευρά την προτομή του Μεγάλου Δούκα Ερρίκου. Δίπλα σε κάθε προτομή αναγράφεται το αντίστοιχο όνομα του Μεγάλου Δούκα, καθώς και το έτος γέννησης του Μεγάλου Δούκα Ιωάννη, «1921». Κάτω από τις προτομές, αναπαριστάται περίγραμμα της πόλης του Λουξεμβούργου. Στα αριστερά, το κείμενο «GROUSSHERZOGE VU LËTZEBUERG» που δηλώνει επίσης τη χώρα έκδοσης απεικονίζεται σε κυκλική μορφή. Στο κάτω δεξιό μέρος αναγράφεται το έτος «2021». Στην περίμετρο του κέρματος απεικονίζονται τα 12 αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ποσότητα: 500.000 κέρματα

Τα νομίσματα είναι ακυκλοφόρητα UNC (ακυκλοφόρητα νομίσματα από το μασούρι στην κάψουλα με την χρήση γαντιού) τα νομίσματα θα δοθούν σε κάψουλες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Μπορείτε να δείτε στις αγγελίες μου τα υπόλοιπα διαθέσιμα νομίσματα των 2 ευρώ και αν υπάρχει ενδιαφέρον για περισσότερα μπορώ να δημιουργήσω αγγελία βάση των επιλογών σας ώστε να γίνει η συνολική αγορά μέσω Vendora και BOXNOW.

Ημερομηνία έκδοσης: Ιανουάριος 2021

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης