€ 160,00

μεταχειρισμενα Concord Καθισματάκι Αυτοκινήτου Reverso Plus i-Size 0-23 kg με Isofix

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Χρησιμοποιηθηκε 2 χρόνια στην κατασταση που βρίσκεται. Τα υπολοιπα εξαρτηματα (μαξιλαρακια) περιλαμβανονται με τις οδηγιες του καθισματος και ειναι αχρησιμοποιητα. Τα καλυμματα ειναι αφαιρουμενα και μπορουν να πλυθουν. Εχει ξεβαψει ενα μερος του υφασματος λογω της εκθεσης του στον ηλιο.

Το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Reverso Plus της Concord αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά παιδικών καθισμάτων, με σχεδιασμό νέας τεχνολογίας, από ελαφρύ σκελετό κράματος αλουμινίου και εσωτερικό κατασκευασμένο εξ`ολοκλήρου από υλικό που απορροφά κραδασμούς, για να προσφέρει την βέλτιστη προστασία και ασφάλεια στο νεογέννητο μωρό σας, ενώ θα είναι πολύ άνετο μέχρι να φτάσει το παιδί σε ύψος 105 cm περίπου 4 ετών.

Από πλευράς χειρισμού το κάθισμα Concord Reverso Plus είναι πολύ μπροστά από τα άλλα καθίσματα που είναι με κατεύθυνση
αντίθετη στην φορά κινήσεως του οχήματος.

Ένας μεγάλος περιστροφικός επιλογέας στο πίσω μέρος του καθίσματος σας επιτρέπει να χειριστείτε το παιδικό κάθισμα Reverso Plus ρυθμίζοντας την θέση ανάκλησης ή το στήριγμα των ποδιών του, με μηχανικό τρόπο, από οποιαδήποτε θέση και αν
είστε μέσα στο αυτοκίνητο, με εμφανείς ενδείξεις σωστής λειτουργίας και τοποθέτησης ώστε να περιορίζονται λάθη κατά την χρήση.

Μπορειτε να δειτε σχετικο βιντεο με το καθισματακι στο utube.