€ 120,00

μεταχειρισμενα ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΩΣ 14/12 Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Ιονιστής / Καθαριστής Αέρα 50W για Χώρους 60m²

Κατάσταση
Καινούργιο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΩΣ 14/12 , ΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΛΛΟΥ.

ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΚΡΟΥΤΖ ΣΗΜΕΡΑ (8/12/23) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: €252

XIAOMI SMART AIR PURIFIER 4 PRO (ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΜΕΣΩ SKROUTZ PLUS, ME ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ 22 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ)

Έχει την δυνατότητα εξάλειψης οσμών, αρνητικού ιονισμού και έχει CADR έως και 500m³/h, απελευθερώνοντας 8330 λίτρα καθαρού αέρα ανά λεπτό, παντού στον χώρο.

Καθαρισμός ολόκληρου του δωματίου στον χρόνο που χρειάζεται λιγο πριν τον ύπνο.

Το Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro έχει CADR έως και 500m³/h και είναι σε θέση να απελευθερώνει 8330 λίτρα καθαρού αέρα ανά λεπτό. Ο καθαρός αέρας μπορεί να φτάσει σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, ώστε εσείς και η οικογένειά σας να αναπνέετε υγιεινά όλη την ώρα.

Ολοκληρωμένη παρακολούθηση των αλλαγών στην ποιότητα του αέρα για στοχευμένο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Στην αυτόματη λειτουργία ο καθαριστής σας παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα καθαρισμού.

Διαισθητική οθόνη, εύχρηστο interface
Διαισθητικά δεδομένα ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου PM2.5/PM10 μέσω της οθόνης σε πραγματικό χρόνο και φωτεινή λωρίδα με έγχρωμες ενδείξεις. Προσαρμόζονται οι ρυθμίσεις καθαρισμού εύκολα με τα κουμπιά ελέγχου αφής.

Μόνο ένα φίλτρο για χρήση έως και ενός έτους
Το φίλτρο, κατασκευασμένο από φίλτρο μεγάλης επιφάνειας υψηλής απόδοσης και μεγάλου όγκου ενεργού άνθρακα υψηλής ποιότητας, μπορεί να διαρκέσει 6-12 μήνες. Δεν χρειάζεται συχνή αντικατάσταση.

Φιλτράρισμα τρία σε ένα για καθαρισμό υψηλής απόδοσης
Το Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro διαθέτει φίλτρο τρία σε ένα, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου φίλτρου, του φίλτρου High Efficiency Filter της Xiaomi και ενός φίλτρου ενεργού άνθρακα υψηλής ποιότητας, τα οποία συνεργάζονται για να καθαρίσουν τον αέρα και να σας κρατήσουν υγιείς.

Υψηλής ποιότητας ενεργός άνθρακας
Ο ενεργός άνθρακας έχει υψηλό ρυθμό προσρόφησης και είναι ικανός να εξαλείφει τις οσμές και να διατηρεί τον αέρα σας φρέσκο.

Έξυπνος έλεγχος
Χρησιμοποιήστε την Mi Home/Xiaomi Home app για να ενεργοποιήσετε τον καθαριστή αέρα εν κινήσει, ώστε το σπίτι σας να είναι φρέσκο από τη στιγμή που θα φτάσετε.

Night Mode χαμηλού θορύβου 33,7dB(A)
Μεταβείτε σε Night Mode για να απενεργοποιήσετε τη φωτεινότητα της οθόνης για καθαρισμό χωρίς λάμψη και χωρίς θόρυβο. Ο καθαριστής σας θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τον αέρας παρέχοντάς σας το τέλειο περιβάλλον για έναν ήσυχο ύπνο.

Διαστάσεις
Πλάτος27,5 cm
Βάθος27,5 cm
Ύψος68 cm