€ 15,00

μεταχειρισμένα Αμυγδαλέλαιο (καθαρό) 1L. Super ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

Κατάσταση
Καινούργιο

Το αμυγδαλέλαιο σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία συμβολίζει την ευφορία της άνοιξης, την υπομονή και την ελπίδα. Το αμυγδαλέλαιο παρασκευάζεται από την έκθλιψη καρπών αμυγδαλιάς.

Το αμυγδαλέλαιο αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά έλαια στο χώρο της ομορφιάς και όχι άδικα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, στο σώμα, στα νύχια και στα μαλλιά για να προσφέρει τις ευεργετικές και θρεπτικές του ιδιότητες.

Πρόκειται για ένα φυσικό συστατικό, το οποίο βελτιώνει τόσο την υγεία, όσο και την ομορφιά μας. Πολλοί δερματολόγοι το αναφέρουν και ως ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό, ενυδατικό προϊόν για κάθε επιδερμίδα.

Ποια θρεπτικά συστατικά περιέχει το αμυγδαλέλαιο;
Βιταμίνη Α: Η ρετινόλη (βιταμίνη Α) έχει την ικανότητα να διεγείρει την παραγωγή νέων κυττάρων του δέρματος και να λειαίνει τις λεπτές γραμμές.

Βιταμίνη Ε: Πρόκειται για ένα θρεπτικό συστατικό το οποίο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη της κυτταρικής βλάβης στο δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) από τον ήλιο.

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: Μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και στην προστασία από τις βλάβες από τον ήλιο.

Ψευδάργυρος: Το συγκεκριμένο συστατικό βοηθάει στην επούλωση της ακμής ή άλλων ουλών του προσώπου. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ψευδάργυρος είναι πιο αποτελεσματικός για αυτόν τον σκοπό όταν λαμβάνεται από το στόμα (μέσω των τροφών ή των συμπληρωμάτων διατροφής).

Μόνο για εξωτερική χρήση.

Συσκευασία: 1000ml.

Για περισσότερες πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα.

🆘 Επωφεληθείτε έκπτωση για περισσότερα από 1 τεμάχια ή συνδυασμό προϊόντων.

Δυνατότητα παραλαβής από Κ.Ε.Σ.Υ. (Κέντρο Εναλλακτικής Σωματικής Υγείας)
Υπατίας 45 "Ισόγειο" Τούμπα Θες/νίκης.

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα μας στο πεδίο "Αγγελίες απ' τον ίδιο πωλητή".