μεταχειρισμένα Βιντάζ γυναικεία μεταξωτά τοπς σαν καινούργια, σετ δύο με δαντέλα

S / 36 / 8, M / 38 / 10, L / 40 / 12 Σαν καινούργιο

#bohostyle #vintagetops #lacefashion #silkwear #womenssummer

Γενική τιμή / Δύο διαφορετικοί αριθμοί / Vintage γυναικεία μεταξωτή tunika

Δύο διαφορετικά vintage μεταξωτά τοπ με δαντέλα, διαφορετικά μοντέλα και τιμές, παρόμοια μεγέθη. Η τιμή είναι τελική και συνολική για τα δύο είδη.
1️⃣ Κολάζ / S / M - Μαύρο ιταλικό τοπ με διακοσμήσεις από δαντέλα. Η τιμή είναι τελική, χωρίς παζάρια 9,5 ευρώ.
Μαύρο τοπ με μπλούζα σε σετ από ελαστικό ύφασμα - μετάξι και βισκόζη, πολύ απαλό στην αφή, ελαφρώς διαφανές. Η δαντέλα είναι βαμβακερή, εργοστασιακή και με βελούδινη λεπτομέρεια. Δεν είναι ολοκαίνουργιο, αλλά είναι χωρίς ελαττώματα και ετικέτα, προσαρμοσμένη τιμή!
ΓΟ 44εκ έως 50εκ μονόπλευρα
Κάτω από το στήθος 44εκ έως 50εκ μονόπλευρα
Κάτω 52εκ μονόπλευρα
Λουριά 24εκ
Μήκος πίσω χωρίς τα λουριά 52εκ
Μήκος μπροστά χωρίς τα λουριά 54εκ
2️⃣ Κολάζ / S / L - Τυρκουάζ μεταξωτό τοπ με βαμβακερή δαντέλα σε μία βελονιά. Η τιμή είναι τελική, χωρίς παζάρια 12,5 ευρώ. Το μοντέλο έχει μπλούζα και φαρδιά γραμμή. Πίσω είναι από βαμβάκι και λάκκα, για εφαρμογή στο σώμα, επενδεδυμένη μπλούζα, φαρδιά γραμμή και βολάν κάτω. Το άλλο μέρος είναι από μετάξι, έχει και ελαφριά διαφάνεια. Είναι ολοκαίνουργιο, χωρίς ελαττώματα και ετικέτα. Υπάρχει μόνο ένα κομμάτι, κατάλληλο για τα αναφερόμενα μεγέθη.
ΓΟ 41εκ έως 57εκ μονόπλευρα
Κάτω από το στήθος 37εκ έως 54εκ μονόπλευρα
Λουριά 42εκ
Κάτω 53εκ μονόπλευρα
Κάτω βολάν 68εκ μονόπλευρα
Μήκος πίσω χωρίς τα λουριά 40εκ
Μήκος μπροστά χωρίς τα λουριά 50εκ
Παρακαλώ, δείτε και τις άλλες αγγελίες και ακολουθήστε το προφίλ. Καλή περιήγηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε πακέτο και να χρησιμοποιήσετε την αποστολή, τότε θα κάνω έκπτωση στην συνολική τιμή. Σε μεμονωμένη παραγγελία, η τιμή δεν συζητείται με κανέναν τρόπο, η πώληση είναι για φιλανθρωπικό σκοπό! Για θεραπεία! Ευχαριστώ για την προσοχή και τον χρόνο σας 🙂