Χαρίζεται

μεταχειρισμενα Μόνικα

monika
Μόνικα
Μόνικα
Μόνικα
Μόνικα
Μόνικα
Μόνικα
Μόνικα
Φύλο
Θηλυκό
Μέγεθος
Μεσαίο
Ηλικία
3
Ράτσα
Ημίαιμο
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Μικροτσίπ
Εμβολισμένο
Στειρωμένο
Αποπαρασιτωμένο
Συμβόλαιο υιοθεσίας
Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ:

Η Μόνικα είναι μια γλυκύτατη σκυλίτσα που γνωρίζουμε σε σημείο που επισκεπτόμαστε στον Ασπροπύργο. Δυστυχώς πάρα τις αναρίθμητες προσπάθειές μας, δεν μπορούσαμε να την πιάσουμε άμεσα, καθώς ήταν απίστευτα φοβική χωρίς να γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο. Η όλη στάση της πάντως μας έκανε να καταλάβουμε ότι πρόκειται σίγουρα για ένα πλάσμα το οποίο έχει βιώσει έντονες και τραυματικές εμπειρίες. Στις 13/2 την εντοπίσαμε μαζί με τα 9 νεογέννητα μωρά της σε άλλο σημείο που επίσης επισκεπτόμαστε, άρα πιθανόν να μην ένιωθε ασφάλεια να γεννήσει εκεί που ζούσε. Με πολύ χρόνο και υπομονή καταφέραμε να την πιάσουμε. Μαμά και μωρά πήγαν αμέσως σε σπίτι φιλοξενίας, όπου μετά από περίπου 2 μήνες τα κουτάβια δόθηκαν όλα για υιοθεσία. Δυστυχώς η Μόνικα έμεινε πίσω και  μετά από 4 μήνες φιλοξενίας δε βρήκε το μόνιμο σπίτι της. Η φιλοξενία της έληξε κι έτσι αναγκαστικά μεταφέρθηκε σε πανσιόν επί πληρωμή. Αναζητά ακόμα τον άνθρωπο που θα της αλλάξει τη ζωή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:

Η Μόνικα υπολογίζουμε ότι έχει γεννηθεί περίπου στα μέσα του 2018 και ζυγίζει περίπου 20 κιλά. Η φιλοξενία της και η τετράποδη συγκάτοικός της, βοήθησαν αρκετά ώστε να βελτιωθεί η ανασφαλής στάση της. Παρ' όλα αυτά παραμένει ένα σκυλί το οποίο θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για να μπορέσει να εμπιστευτεί και να αφεθεί τελείως στο ανθρώπινο χέρι. Η Μόνικα έχει έναν ήρεμο χαρακτήρα γενικώς και καθόλου επιθετικό προς τα άλλα σκυλιά ή τους ανθρώπους. Ιδανικό θα ήταν να υιοθετηθεί σε σπίτι με ακόμα ένα σκυλάκι, φιλικό και με αυτοπεποίθηση προκειμένου να τη βοηθήσει να ξεδιπλωθεί ακόμα περισσότερο. Είναι εξοικειωμένη πλέον με την έννοια της συντροφιάς και της στοργής και ζητάει τα χάδια από γνώριμα πρόσωπα. Έχει μάθει να βγαίνει έξω με το λουρί της και να λερώνει μόνο όταν είναι η ώρα για βόλτα. Αυτό το υπέροχο κορίτσι χρειάζεται οπωσδήποτε μια οικογένεια που θα μπορεί να της αφιερώσει αρκετό χρόνο, σταθερή φροντίδα και πολλή πολλή αγάπη. Η Μόνικα δεν είναι απλά ένα φοβικό σκυλί. Κρύβει μέσα της έναν απίστευτα καλό και ενδιαφέροντα χαρακτήρα που ακόμα δεν της έχει δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσει.

Εχει ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα καταστάσεις που ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεχάσει. Ας της δώσουμε λοιπόν μια ευκαιρία να αλλάξει αυτό! 

Τηλ. Επικ. 69******** - Φένια

Θα δοθεί με την προϋπόθεση ότι θα ακολουθήσει εκπαίδευση από τον θετικό εκπαιδευτή που την παρακολουθούσε.
Επίσης Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και την προϋπόθεση καταχώρησης microchip στο όνομα του νέου κηδεμόνα.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά