Χαρίζεται

μεταχειρισμενα Δούκας

doukas
Δούκας
Δούκας
Δούκας
Φύλο
Αρσενικό
Μέγεθος
Μεσαίο
Ηλικία
3
Ράτσα
Ημίαιμο
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Μικροτσίπ
Εμβολισμένο
Στειρωμένο
Αποπαρασιτωμένο
Συμβόλαιο υιοθεσίας
Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:
Τον Δούκα μας τον βρήκαμε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο του Ασπρόπυργου, δαγκωμένο πιθανότατα από κάποια αγέλη και ιδιαίτερα φοβισμένο. Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του έπειτα από πολύ καιρό και πολλή προσπάθεια. Πλέον, ο χαρακτήρας του δεν μοιάζει καθόλου με τον τρομαγμένο σκυλάκο που γνωρίσαμε στην αρχή! Προσωρινά βρίσκεται σε πανσιόν επί πληρωμή, ελπίζοντας πως σύντομα θα βρει το παντοτινό του σπίτι.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Υπολογίζεται πως ο Δούκας μας είναι γεννημένος περίπου το 2018, ζυγίζει γύρω στα 25 κιλά και είναι στειρωμένος. Τα πάει πολύ καλά με το λουρί στη βόλτα του και είναι διαχειρισιμος. Όσον αφορά τους ανθρώπους, αντιμετωπίζει μία δυσκολία με τους άντρες, καθώς νιώθει ανασφάλεια και χρειάζεται χρόνο, υπομονή και σωστή προσέγγιση για να τους συνηθίσει. Με τις γυναίκες τα πάει καλύτερα, καθώς νιώθει πιο άνετος, όμως και πάλι χρειάζεται λίγο χρόνο για να ρίξει τις άμυνες του. Όταν όμως γίνει αυτό, δείχνει έναν εκπληκτικό χαρακτήρα! Ενώ δεν έχει ελεγχθεί ακόμα με γάτες, τα πάει πολύ καλά με σκυλιά, καθώς στην πανσιόν συμβιώνει μαζί τους χωρίς προβλήματα.
Είναι ένα ζωάκι που έχει βιώσει τις απειλές και την κακοποίηση του δρόμου, όπως είναι εμφανές και από το ένα κομμένο του αυτάκι... Κάπως έτσι έχασε και την εμπιστοσύνη τους προς τους ανθρώπους, αντικαθιστώντας την με τον φόβο! Γι'αυτό χρειάζεται κάποιον αληθινό άνθρωπο που θα τον αγαπήσει και θα τον κάνει να νιώσει ασφάλεια!
Παρακαλούμε δώστε του μια ευκαιρία για ένα μόνιμο σπίτι!
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και καταχώρηση του microchip στο όνομα του νέου κηδεμόνα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υιοθεσία του, είναι ο νέος κηδεμόνας να δουλέψει με θετικό εκπαιδευτή που συνεργάζεται η ομάδα μας.
Τηλ. Επικ. 69******** - Φένια

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Οι χρήστες είδαν επίσης