€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 3,00

μεταχειρισμενα Κούκλα Κλόουν Κλόουν Διακοσμητικός Clown Decoration Doll Φιγούρα με μαλακή γέμιση τύπου αρκουδάκι Χαρούμενος Κλόουν Χρυσή εμφάνιση

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλείται μια μεγάλη κούκλα Κλόουν Διακοσμητικός,έχει γέμιση τύπου αρκουδάκι,δεν στέκεται ,είναι σε καλή Κατάσταση,δεν έχει σπασίματα,το κεφάλι είναι βαρύ πήλινο,μόνο ελαφριοί λεκέδες στα χεράκια από μέσα από τα μανίκια, βγαίνουν εύκολα αν τα πλένετε,δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει για να τον τσεκαρετε αναλυτικά,εάν επιθυμείτε περισσότερες η οποιαδήποτε πληροφορία ενημερώστε με σε πμ.

Τιμή 3 ευρώ

️Περιοχή για χέρι με χέρι αυστηρά Πειραιά️ στα μέρη μου(ρωτήστε με το ακριβές σημείο) εναλλακτικά αποστολή με ΕΛΤΑ+3.50 ευρώ μεταφορικά, υπάρχει και η επιλογή για BOX NOW, σύμφωνα με τους όρους της VENDORA για περισσότερες πληροφορίες της συναλλαγής στείλτε μου πμ να σας ενημερώσω σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες.
Είμαι χρόνια σε διάφορες σελίδες/γκρούπς με εκατοντάδες θετικές αξιολογήσεις.Μην ξεχάσετε να με "ακολουθήσετε" στο "Vendora" για να βλέπετε πρώτοι τις νέες καθημερινές προσθήκες. Στέλνω το δέμα το πολύ εντός δύο εργάσιμων ημερών χωρίς καθυστερήσεις!
️ Ευχαριστώ πολύ.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης