€ 25,00

Ανά ώρα

μεταχειρισμενα Υπηρεσίες Μετάφρασης και διερμηνείας στην Τουρκία

ipiresies metafrasis ke dierminias stin tourkia
Υπηρεσίες Μετάφρασης και διερμηνείας στην Τουρκία
Περιγραφή

Διερμηνείς και Μεταφραστές στην Τουρκία | Διερμηνείς συνεδρίων Κωνσταντινούπολη Τουρκία | Εκδηλώσεις Υπηρεσίες Διερμηνείας Τουρκία | Ταυτόχρονοι Διερμηνείς και Μεταφραστές για Σεμινάρια και επαγγελματικές Συναντήσεις στην Τουρκία | Ερμηνεία Εξοπλισμού Υπηρεσιών Τουρκία | Μεταφραστικό γραφείο στην Τουρκία | Διερμηνείς συνεδριάσεων στην Τουρκία για γλώσσες Τουρκικά Αγγλικά Ελληνικά Γαλλικά Γερμανικά Ισπανικά Ιταλικά Πορτογαλικά και ρωσικά.

Παρέχουμε πλήρη εκδήλωση υπηρεσιών διερμηνείας στην Τουρκία για τις ξένες εταιρείες και οργανισμούς που συμμετέχουν στην Τουρκία βασίζεται σε συνέδρια, συνέδρια, εκθέσεις, σεμινάρια, συνέδρια, επαγγελματικές συναντήσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, κοινωνικές και πολιτιστικές συνόδους κορυφής, με επιμέρους διερμηνείς και επίσης τις πολλαπλάσιες ομάδες των διερμηνέων.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες διερμηνείας εκδηλώσεων μας σε πάνω από 20 μεγάλα ζεύγη γλωσσών.

Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας εξοπλισμού και υποστηρικτικές υπηρεσίες (θάλαμοι διερμηνείας, συστήματα ακουστικών, συστήματα ήχου και οπτικά συστήματα με τεχνικούς) σε οργανισμούς ξένων εκδηλώσεων σε συνεδριακούς και συνεδριακούς χώρους, για τα εκδηλώσεις τους στην Τουρκία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Τουρκία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. www.eurolineinternational.net

Οι χρήστες είδαν επίσης